Alleen is maar alleen

Alleen zie ik zoiets niet zitten. Dan houd ik het geen drie trainingen vol. Ik heb dus een trainingsmaatje nodig.

Tijd, ’s avonds in de week heb ik geen tijd. Over de middag is een goed alternatief!

Dus leek het me het beste om op zoek te gaan naar een collega die mee wou doen!

Via een zoekertje heb ik dan een collega gevonden die bereid is om mee te gaan lopen over de middag. Ik ken haar nog niet (ik heb véél collega’s), maandag zal ik haar ontmoeten. Via mail leken we wel al goed overeen te komen. Zelfde leeftijdscategorie en we wonen in dezelfde stad.

Woensdag doen we onze eerste training. Héél op het gemak allicht! De bedoeling is dat we op maandag, woensdag en vrijdag gaan lopen. We zijn nog wel steeds op zoek naar douches in het gebouw. Er is er één, maar of we die mogen gebruiken?

De knoop is doorgehakt!

Ik wil de halve marathon lopen!

Nu moet je weten dat ik absoluut geen loper ben, dat ik al hijg na een paar honderd meter en dat ik het amper een minuut of vijf kan volhouden! Maar ik ken nog mensen die zo begonnen zijn en mij moet het vast ook wel lukken!

Momenteel ben ik nog op zoek naar een streefdatum. Allicht komt er ergens een tussenstreefdatum, waar ik de 10 kilometer zal lopen. Of misschien nog een tussen-tussen-streefdatum (5 kilometer)

Op deze blog zal ik jullie mijn ervaringen meedelen, wat de vorderingen zijn, hoe het gaat… En aanmoediging kan ik best gebruiken!