Alleen is maar alleen

Alleen zie ik zoiets niet zitten. Dan houd ik het geen drie trainingen vol. Ik heb dus een trainingsmaatje nodig.

Tijd, ’s avonds in de week heb ik geen tijd. Over de middag is een goed alternatief!

Dus leek het me het beste om op zoek te gaan naar een collega die mee wou doen!

Via een zoekertje heb ik dan een collega gevonden die bereid is om mee te gaan lopen over de middag. Ik ken haar nog niet (ik heb véél collega’s), maandag zal ik haar ontmoeten. Via mail leken we wel al goed overeen te komen. Zelfde leeftijdscategorie en we wonen in dezelfde stad.

Woensdag doen we onze eerste training. Héél op het gemak allicht! De bedoeling is dat we op maandag, woensdag en vrijdag gaan lopen. We zijn nog wel steeds op zoek naar douches in het gebouw. Er is er één, maar of we die mogen gebruiken?

Volgen! Delen!

Eén gedachte over “Alleen is maar alleen”

  1. Pingback: mdcyvwlip

Reacties zijn gesloten.