Lovendegem

Vrijdagavond meegegaan naar Lovendegem en 9,5 km gelopen. Ik wou nie voor de 14 km gegaan want ik was ’s middags gaan eten in het beste restaurantje van Brussel en daar de beste spaghetti Putanesca ooit gegeten en daar de lekkerste taart (chocolade en peren) ooit gegeten. Voor de geïnteresseerden: het bewuste restaurantje is Arcadi, op de hoek van de Koningsgalerij. Vlakbij mijn werk en ik kom er minstens één keer per week. (Sofie zal dit allemaal bevestigen). Heel lekker dus, maar het lag allemaal een beetje op mijn maag.
Toch goed vertrokken, uiteraard met Lieve aan mijn zij. Het was hetzelde parcours als een paar weken geleden. Maar gelukkig was het nu minder koud en minder winderig. En we vonden het heel gezellig. We hebben eigenlijk de hele tijd lopen tetteren. Onderweg een stevig buitje gehad maar het was uiteindelijk heel gezellig. Onze tijd was minder fantastisch, maar dat kon ons geen zier schelen eigenlijk.
De kleedkamers erna waren de origineelste ooit. Een kleuterklas! Het was bij mij al geleden van de tijd dat ik zelf kleuter was dat ik nog eens in een kleuterklas was! Geweldig, al die kleine stoeltjes en meubeltjes!

Zondag heb ik niet gelopen, want ik moest nog bekomen van een zwaar trouwfeestje.

En voor volgende zondag dreigt het dus verschrikkelijk warm te worden. Da’s dan de eerste keer dat ik het niet leuk vind dat het goed weer wordt. Ik heb nog een half trauma over van de Ekiden van Evergem en nu dit weer. Een mens traint dan een jaar aan een stuk en dan gaan tropische temperaturen het feestje komen verknallen.

Er bestaat een loopfoto van mij en Lieve! Genomen op de Stadsloop van vorige week. Vind dat ik er nog redelijk opsta. Rood uiteraard, altijd als ik aan het lopen ben en zeker als het redelijk warm is zoals vorige week. Met dank aan Tom de fotograaf!

Volgen! Delen!