Comeback

Gisteren heb ik mijn comeback gemaakt in het loopcircuit (ahum!).

“Ach ja, juist, dit was een lopersblog!” denkt u nu ongetwijfeld.

Ja, het was schandalig lang geleden dat ik nog eens gelopen had. Vrijgezellenloop op 18/08 en dan nog eens in Lucca op 7/09.

Maar gisteren had ik zowaar twee mensen die me begeleiden op mijn loopcomeback. Dirk, een van mijn eerste loopmaatjes die de laatste maanden ook niet erg intensief aan het lopen was. En Anneleen, die voor de eerste keer meeging maar al vaak alleen gelopen heeft. We hebben haar meteen een beetje warm gemaakt om eens mee te lopen met Stax. Is zeer zinvol voor haar want ze wil ook wel eens meedoen aan een wedstrijdje en wie weet wel de 20 km van Brussel.

Ongeveer 5 kilometer gelopen, met een telefoonstop op de Keizersbrug, dus in twee keer. Maar het ging wel goed. Niet bijster veel, maar het is weer een begin.

Vandaag een klein beetje stijf maar. Da’s goe, dan weet ik dat ik gesport heb.

Ambitie voor de komende maanden: bezig blijven. Twee keer per week trainen, op dinsdag en op zondagmorgen. En misschien ook eens af en toe iets anders doen. Zwemmen of zo. Ik heb nu eenmaal een badpak gekocht!

En misschien in mei weer de 20 km van Brussel?

Volgen! Delen!

5 gedachten over “Comeback”

  1. Lucca?
    Ik was daar ook met een vriend tss 29/08 en 23/09, we hebben daar ook wat toertjes gelopen op de muur! Echt zalig. Heb je er trouwens de pizzeria Sbragia geprobeerd? Ongelofelijk lekkere pizze en een uitgelaten sfeer, een echte aanrader!

Reacties zijn gesloten.