Babyboom, the sequel

Nadat we in juni, juli en augustus Noor, Cato, Jonas, Yuki, Jelle en net nog Matisse mochten verwelkomen verwachten we in maart-april weer een babyboom. Al minstens 4 5* baby’s komen er dan weer bij. Waar we weet van hebben. Er zullen er nog wel bijkomen. Mijn lezertjes van mijn blog doen goed hun best… Proficiat allemaal!

En dat terwijl er in Gent drie nieuwe baby- en kinderwinkels zijn. In Oudburg, naast Don e Dona (naam vergeten, iets met monster) is al alleszins een favoriet van mij. Niet de typische babyspullen, het is eens iets anders. Jonas heeft al een grappig pakje van daar. De Wonderjaren is ook net open. Nog niet geweest. En dan wist mijn nichtje nog te melden dat er nog een winkel geopend is in Mariakerke, Bollebuik. Genoeg babybezoeken om alle winkels uit te proberen!

Update 1: *Diezelfde nicht wist me net te melden dat mijn neef (haar broer) in maart een tweede kindje verwacht…!

Update 2: De winkel in Oudburg heet Monsters with an attitude. Ze hebben al een website maar er staat nog niet veel op. Maar ze hebben ons beloofd dat dit voor deze week zou zijn.

Een unicum

En ondertussen vergeet ik hier te vermelden dat ik een unicum meegemaakt heb in mijn loopcarriere! Ik heb vrijdag twee keer op één dag gelopen! Eén keer ’s morgens (zoals al vermeld) en één keer ’s avonds. Met de bruidegom dan nog wel! Een goeie 5 km gelopen en dat was zeer ontspannend! Dat maakt een goeie 10 km op één dag, weliswaar in twee keer.

Het was trouwens een leuk trouwfeest!

Affiche

Terug van reis… Helemaal fris… Klaar om stillekesaan aan de campagne te beginnen! Nog niet op kruissnelheid maar toch al in gang schieten.

En hé, de affiches zijn klaar! Een beetje vroeg, maar nu ik ze toch heb kan ik ze al maar beter beginnen uithangen. Wie wil me helpen? Wie wil één of meerdere affiches van mij aan zijn venster hangen? Het zijn kleine affiches (30 op 40) dus ze passen aan ieders raam… Laat een reactie achter en ik kom je binnenkort een bezoekje brengen!

kaartje_medium.png

Snel even iets schrijven

Weinig tijd, dus in flashes:

 • Terug van reis. Schoon weer gehad, niet te warm maar zonnig. Wijs is dat als ge hoort dat het in België pijpenstelen regent. En niet te warm, we konden vanalles doen. Ideaal dus.
 • Afspreken op reis met vriendjes is wijs.
 • Eén keer gelopen. Het was ofwel steil naar omhoog ofwel steil naar beneden. En omdat het één het ander impliceert heb ik het dus snel voor bekeken gehouden.
 • Vanmorgen heb ik wel meteen gelopen. 5 km in een half uur. Da’s een stevig tempo voor mij, ik loop normaal trager op training.
 • Vanavond ga ik misschien nog eens lopen met iemand die morgen gaat trouwen.
 • In het kader van dienen trouw moet ik nog een dvd kopiëren en dat lukt maar niet. Ik dacht dat dat simpel was maar niet dus, hé. Van -R naar +R en nie willen, hé.
 • Mijn haar is geknipt. Ook wel in het kader van dienen trouw. En omdat ik da wijs vind.
 • Ik moet nu dringend voortdoen want nog vanalles klaarleggen voor den trouw van morgen!

  Geeuw!

  Geeuw! Moe! Vakantie! (en ik moet nu 23.00u nog bijna beginnen pakken)

  lienweb.JPG

  Vanmiddag op bezoek geweest bij de jongste Braeckevelt, mijn fantastische neefje Jonas. (Heb ik al verteld dat ik zot ben van da manneke?) Een schoon slaperke. Wordt zelf nauwelijks wakker tijdens het eten, heb ik gemerkt. Nu ja, naar het schijnt, het is ook niet altijd zo.

  Kerygma nog altijd plat! Stoute Dreamhost! Alleszins: i. en Henk zijn ook aan het pakken en vertrekken op hetzelfde uur als ons in dezelfde richting doch naar verschillende bestemmingen.

  Als ik jullie niet meer hoor: tot over nen dag of 10! (al gaat de laptop mee… )

  Nog eens lopen

  Zaterdagmorgen; op tijd wakker en nog een uurtje tijd over. Wat doen we dan? Een beetje lopen! Het was eigenlijk best warm maar heb vlot 35 minuten gelopen. Meer moet dat tegenwoordig niet zijn. Ben al blij dat ik er in slaag dit af en toe eens te lopen.

  Nu gooien we ons loopgerief in de auto en rijden morgen naar de Provence. Peter hoopt daar deze week zijn comeback als loper te maken.

  Goed geregeld

  We hebben dat weer goed geregeld wij.

  In juli, als het schoon weer was, blijven wij in België. Na het werk genieten we van terrasjes en BBQ’s. Zoveel zelf dat ik voor de rest van de zomer geen BBQ meer hoef. Zomerse nachten op de Gentse Feesten. Het was een mooie maand.

  En nu is het weer het typische Belgische rotweer. In België klaagt iedereen altijd over het weer. Als het te warm is wordt er geklaagd, als het regent ook. Maar ik klaag nooit over de warmte, dus mag ik wel klagen over de regen. Vreselijk vind ik dat.

  Maar nu vertrekken wij maandag terug naar het mooie weer. Wiew!

  En blij eigenlijk, dat onze jaarlijkse uitstap naar Dranouter folkfestival niet doorgaat door het werkschema voor het radiofonisch instituut. Ik heb geen zin meer om rond te crossen op modderige festivalweiden. Maar als het volgend jaar mooi weer is…