De meeste dromen zijn (gelukkig) bedrog

Vannacht gedroomd dat mijn lijf om één of andere duistere reden volledig om zeep was maar mijn hersens functioneerden nog naar behoren.

Toen zijn ze op het idee gekomen om mijn hersens te wisselen met die van een meisje dat hersendood was.

Dat meisje was 1 meter 86, slank gebouwd en had kort krullend blond haar. Wie me een beetje kent weet dus dat dat fysiek ongeveer het tegengestelde is als wat ik ben.

Vervelende bijverschijnselen: ik was een kop groter dan Peter en er liep de hele tijd een blèrende peuter achter me die dacht dat ik zijn moeder was.

En toen werd ik gelukkig wakker.

Volgen! Delen!

6 gedachten over “De meeste dromen zijn (gelukkig) bedrog”

  1. Ik heb mij daar héél wat bij voorgesteld, gek hé waar een mens mee bezig is. Ik hoop maar dat ik volgende nacht nie aan het bleiten ga omdat ik mijn dochter niet meer herken!Blijf maar zoals je bent!

  2. Toen mijn dochter geboren werd had ik echt iets van : “ha, dat klopt, zo had ik mij u voorgesteld”..wellicht een fantasie van ’t moment.
    Lien, die vrouw..dat is precies dinkske, Pascale Platel!

  3. Nu MOET ik wel dromen dat ik een gevierde ster ben in het NBA-basketbal. Zo een brede, donkere bonk. Met een witte zweetband rond mijn geschoren hoofd. Yeah! Dunk!

  4. Soms zijn we gelukkig dat dromen maar bedrog zijn. Daarnet heb ik uw agenda bekeken, daar zag ik dat er op 20, 24 en 25 januari nog niets ingevuld is. Droomde ik of komt er mettertijd nog iets op? In elk geval is uw agenda niet gemaakt voor grote blondjes. Peter hoeft er niet na te huppelen als een dwerg. Gewoon gewoon is al goed genoeg.

  5. Je zegt het zelf : toen werd je “gelukkig” wakker. Moge je altijd “gelukkig” wakker worden !

    Dit is dus mijn (ietwat late) nieuwjaarswens aan jou en al wie je dierbaar is.

Reacties zijn gesloten.