De eerste meubeltjes

Ik meldde al eerder dat het niet weten van het geslacht een goede zaak is voor mijn koopzieke geest. :-)

Maar dat wil nog niet zeggen dat ik nog niets koop. Ik heb een paar lieve collega’s met een goede smaak die me al vanalles aangeboden hebben van hun peuters.

Om te beginnen dit leuke schommelwiegje (exclusief kindje) uit deze leuke winkel in Antwerpen.

schommelwiegje.JPG

En dit kinderbedje van Stokke.

stokkebedje.jpg

Nieuw zijn die dingen behoorlijk duur, maar als je ze tweedehands kunt kopen valt het wel mee. Nu zoek ik nog een park/wieg ding. Zo iets voor in de living dat eerst als wieg kan dienen en dan later als park. En dan de rest nog. Tips welkom, uiteraard!

Volgen! Delen!

13 gedachten over “De eerste meubeltjes”

 1. Hallo,
  Dit kennen we!
  In deinze is er een stockverkoop, het noemt “entrepot-bis” enkel open op woensdag en zaterdag (in de buurt van Weba deinze)
  Wij hebben daar een verzorgingstafel gekocht aan een heel goede prijs. Ze hebben alles, buggies, tafels, wiegen, reiswiegen, lakens, alle alles …
  Veel succes,
  Jurgen

 2. Prinses op de erwt is niet de winkel waar je naar toe moet als je wil budgetteren, zo’n mooie dingen die ze daar hebben.
  Vlakbij, op de Vlaamse Kaai, is er nog een hele mooie: Kids on the dock.

  Choose right!

 3. Hi Lien en co,

  Eerst en vooral: dikke proficiat!!!!

  Voor alle duidelijkheid, ik ben geen blogger, maar wel een nieuwsgierige lezer en fan van Buffie. Enfin via Buffie beland ik op Lienweb en andere radiofonische instituten en zo lees ik dus dat je zwanger bent én op zoek bent naar leuke trendy spullen. Wèl, ik ben zelf mama van 3 kindjes waarvan de jongste net 3 geworden is. De 2 oudsten zijn al 11 en 9 en voor nummer 3 heb ik me nog eens lekker laten gaan bij de aankoop van toffe spulletjes. Zo hebben we ons een hele trendy superdeluxe wandelwagen aangeschaft van “Mutsy”. Een grijs-zilveren harde draagmand op een frame met 4 wielen die meedraaien én een in hoogte verstelbaar stuur (handig voor grote papa’s). Daarbij hoort, voor de baby die kan zitten, een buggy-zit, een regenhoes, een donsdekentje, een voetzak . Enfin, een mooi totaalpakketje waar je minstens 3 jaar kan van genieten. Nieuw heeft deze uitrusting ons 750 euro gekost. Ik ben van plan dit aanbod op E-Bay te zetten voor 300 euro, maar jij mag het kopen voor 250 euro. Je mag het uiteraard zonder aankoopverplichting komen bekijken. Kijk al eens op Mutsy, daar staan de nieuwste modellen, maar eigenlijk is onze versie in grijs-zwart- zilver mooier. Ons model heet trouwens “Urban rider”. Net iets voor jullie, dacht ik zo….

 4. Mooie dingen zeg,net iets voor jullie, zo een beetje appart.Er zit toch een matrasje in die schommelwieg of kan de baby daar niet in slapen? Mogelijks alleen bedoeld voor spel zoals het kindje op de foto! Ja op mijn ouderdom stel je alles in vraag hé. Heeft de kleine al zijn of haar mening gegeven of staat het nog niet in huis?

 5. Hallo,
  ik ben de collega die het schommelwiegje verkocht. Een beetje meer praktische uitleg: mijn jongste dochter Nona (zie foto) heeft er meer dan 6 maanden in geslapen als een roosje. Er ligt een volwaardig Japans matrasje in (beter bekend als futon).
  In de winter legde ik er een schapevelletje op, een gezellig warm dekentje en enkele kleurrijke knuffels. Zéér gezellig en warm. Ik had soms zin om er bij te kruipen. Als de baby een peuter is geworden, kan je het wiegje kantelen, zodat je een winkeltoogje hebt, of je kan het volledig omkeren zodat het een klimrek wordt. Een fatastisch wiegje. Veel succes ermee Lien!

 6. dat wiegje is ook te koop in de Speelfontein in Gent. Kwestie van het ecologisch te houden en niet helemaal naar Antwerpen hoeven te tuffen

 7. Voor beide dingen (en véél meer!) kan je ook in je eigenste Gent terecht, nl. bij GoldStar in de Sint-Margrietstraat. Schommelwieg hebben we ook nog van onze dochters! Is echt een superleuk en handig ding! In de eerste fase is het een bed/wieg; als je het omdraait is het een heerlijk klimrek/glijbaan, en als je het op de zijkant plaatst, is het een winkeltoogje of zo. 3 in 1 dus!

 8. Wat een leuke spulletjes.
  Ik ben direct op zoek gegaan naar het het schommelwiegje maar kan het moeilijk vinden.
  Is er misschien een productnaam of een fabrikant waar naar ik kan zoeken?
  Moest je kleine wonder al uit deze leuke spullen gegroeid zijn en je zou ze misschien willen verkopen mag je me altijd iets laten weten.
  Alvast bedankt.
  Met vriendelijke groeten
  Nele

Reacties zijn gesloten.