We blijven ons bezig houden

Een dagje verlof is altijd drukker…

Naar de kapper! Mijn kapster is hoogzwanger, dus u kunt al raden waar de gesprekken over gingen. Neen, niet over mijn grijs haar. Daar hebben we deze keer met geen woord over gerept.

Met mijn pa gaan eten bij mijn collega uit de gemeenteraad. Pa blijft naarstig voort schilderen. De muren van de gang hebben het kleur dat we wilden en nu worden de chambrans van een likje verf voorzien. Schoon!

Bij Sibylle op de koffie voor haar verjaardag en om een wiegje op te halen. Het kon helaas niet in de auto dus we moeten een nieuwe poging ondernemen.

Mijn eerste video conferencing vergadering gehad daarnet! En dan nog wel als voorzitter. De verbinding was niet optimaal en het is een beetje wennen. Maar het spaart een tiental mensen een rit naar Antwerpen (of Gent) uit op filegevoelige uren voor een vergadering die toch maar een half uurtje duurt.

En vanavond nog een concertje van The Scene… Wijs!

Volgen! Delen!