Rode Kruis

Onlangs kreeg ik weer een brief van het Rode Kruis in mijn bus. “Jammer”, dacht ik. Ik dacht dat ze weer bloed tekort hadden en dat ze zouden oproepen om bloed te gaan geven. Het komende jaar mag ik nog geen bloed geven.

Maar neen! Ik word uitgenodigd voor de huldiging van de trouwe donors! Blijkbaar heb ik al 20 keer bloed gegeven in mijn leven (plasma weet ik niet). Toen ik tien keer bloed gegeven had heb ik daar een brevet voor gekregen per post. Maar nu mag ik op 14 oktober naar het stadhuis gaan voor een huldiging.

Gezien de kleine croubeliaan zal dat maar moeilijk lukken, vrees ik. Maar dan sturen ze het getuigschrift opnieuw op per post.

Ik zou eigenlijk 100 keer bloed willen geven in mijn leven. Nog 80 keer te gaan!

Volgen! Delen!

Eén gedachte over “Rode Kruis”

  1. Morgen ook weer een mooie blauwe plek op mijn arm laten maken door de verpleging van het bloedtransfusiecentrum.
    Heel dunne aders dus ik heb altijd zo een mooi aandenken.
    Och ja alles voor de goede zaak hé

Reacties zijn gesloten.