Janne!

Tien dagen te laat, maar vannacht om 04.17 uur exact was ze daar. Onze dochter. Janne. Welgeteld 50 centimeter vol karakter. En 3,125 kilogram vol wilskracht. Mooi. En ja, alle clichés gelden. Arbeid pur sang was het. Maar arbeid adelt. En, arbeid veredelt. Welkom, Janne. Zéér welkom. Later veel. Later meer. Later veel meer…

janne_ok.jpg

Volgen! Delen!

111 gedachten over “Janne!”

 1. Lang gewacht, maar wel de moeite waard! Een prachtige naam voor een prachtige baby(maar hoe kon het ook anders!)Papa Peter, de vlotte sportjournalist is er waarschijnlijk sprakeloos van geworden…
  We wensen jullie alleen maar zonnige dagen toe in jullie mooie gezinnetje!

 2. Amai, Lien, en heel het weekend nog rondgehobbeld van Gennez naar Gennez :-) Alvast proficiat natuurlijk en ongetwijfeld zien we Janne gauw in het Gentse straatbeeld met een trotse moeder erbij. Kus!

 3. Een welgemeende proficiat en een dikke kus voor de kersverse ouders. En Lien, nu kan je weer slank en lening door het leven gaan! Maar het was het ongetwijfeld meer dan waard: een mooie gezonde dochter zal jullie nu mooie momenten en misschien ook wel enkele slapeloze momenten bezorgen… Geniet van jullie uitgebreide gezin en tot binnenkort.

 4. Proficiat met de geboorte van uw dochter en hoop dat je er veel geluk mag mee hebben.
  SP A Gent Oost.
  Peter en kameraden.

 5. Een dikke, dikke proficiat met jullie kersverse spruit! Mijn oudste dochter Mira is ook 10 dgn te laat geboren…een GEWELDIGE dochter, dus dat beloofd veel goeds :-)
  Bij thuiskomst graag een fotoke van Janne in het wiegje ;-) Geniet van de roze wolk!

 6. Lieve prille moeder,

  Wat een mooie meid zeg! Genieten om zo’n klein mensje te zien en te horen dat ze gezond is. Gelukkig laat ze zich na lang wachten dan eindelijk zien. Hopelijk voelt moeders zich zelf ook goed en kan je volop je kindje knuffelen. Veel genot toegewenst met jullie Janne, ook samen met Peter. Liefs, Marco, Katja en kids

 7. Proficiat met Janne ! Veel geluk. Wij vinden het leuk dat onze familie uitbreidt….
  Janne en Lotte, veel plezier samen !

  Astrid en Leontien,
  Mieke en Dirk !

 8. Gefeliciteerd! Fantastische naam voor een ongetwijfeld fantastische meid.
  Heb vorige week nog (niet gelogen!) tegen mijn mama gezegd dat als ik later een dochter heb, ik haar graag Janne zou willen noemen. Jullie zijn eerst ;)

 9. Goedgeluimd vandaag, overgelukkig nu we onze kleindochter zagen en in onze armen en hart sloten! Bedankt Lien en Peter omdat jullie een wens van ons in vervulling lieten gaan. Het mooie meisje,de prachtige naam, het geluk van jullie beiden het doet zo’n deugd!
  Geniet, geniet, geniet…en Lientje rust eens goed uit!Laat je maar verwennen je hebt het verdiend!

 10. Welkom J@nne, geniet van je ma en pa, ze lopen op wolken. De volgende weken (maanden, jaren, …) wordt je op handen gedragen. Niet erg hoor ze hebben gelijk.

  Lien gefeliciteerd !

 11. Proficiat, mama Lien en papa Peter, met jullie fantastisch mooie dochter!
  Geniet van haar en koester haar, jullie hebben haar verdiend!
  Ik wens haar een prachtig leven!

 12. keicool zo van die kleine mensjes
  ik ben drie dagen gelden peter geworden
  en ik ben er keifier op !
  prociat aan jullie alledrie

 13. Proficiat!! Het wachten werd duidelijk beloond met jullie prachtige dochter. Een heel fijne kraamtijd!

 14. Hoi Lien en Peter,

  een dikke proficiat met de geboorte van jullie dochter. Janne is een zeer mooie naam! Stel het verder goed met jullie drietjes.

  Groetjes,

  Anja

 15. Dikke proficiat met de geboorte van jullie mooie dochter !
  Geniet ervan met volle teugen.
  Groetjes Veerle (ex-spar verkoopster)

 16. Dit kleine meisje staat een mooi leven te wachten. Een prachtige, krachtige naam. Heel heel veel geluk samen. Genieten he, van elke seconde, want de tijd gaat veel te snel (zegt de ervaringsdeskundige ;-))

 17. Proficiat met de geboorte van jullie dochtertje.
  Geniet van het mooi spruitje welke je ter wereld gebracht hebt.
  Vele groetjes
  Yolenny (huidige spar-verkoopster)

 18. beste collega & Peter

  Proficiat met de geboorte van jullie dochter! Welkom aan onze nieuwe stadsgenote. Zondag elkaar nog gesproken en de wens gedeeld dat het de hoogste tijd was om te bevallen. Ik zei nog:”Wie weet, helpt de spanning van wie wordt onze nieuwe voorzitter…” Enkele uren nadien wil Janne eindelijk het levenslicht zien.
  Veel plezier samen. Ik wens Janne een gelukkig en boeiend leven toe.

 19. Welkom Janneman…

  Ge begint al goe! Met zo’n naam kan je al niet anders dan later in de politiek stappen…. ;-)
  Dikke proficiat

 20. Hallo Lien en Peter, ook al ken ik jullie alleen maar via via (Lien) en via via (Peter), ook van mij een hele dikke proficiat aan jullie beidjes. Het is een mooie dochter met een mooie naam geworden. Geniet er van, samen …

 21. Jullie zijn eindelijk ouder geworden! Het werd tijd want het was heel spannend. Van harte en geniet van elke seconde (en filmkes opnemen van Janne enzo …).

 22. Een heel dikke proficiat!

  Ik had de nerveuze papa al aan de draaideur zien staan, en jullie met z’n drietjes onder mij door zien passeren bij het verlaten van het ziekenhuis. ;)

  Een it-verpleegkundige van AZ Sint-Lucas.

Reacties zijn gesloten.