Babybataclan

Op Bataclan val je bijna een beetje uit de toon als ge niet zwanger zijt, geen baby bij hebt of geen kleine of grotere kinderen hebt. Niet dat ik dat erg vind, integendeel. Zo komen we er andere baby’s tegen, zoals buurman Tristan (en mama Nike). En kunnen ze elkaar entertainen. Let op het kleedje dat ik gekocht heb, “assorti” met Janne’s hoedje!
Tristan en Janne

Ze zijn er ook op alles voorzien. Zo is er de tetjescaravan, waar ge tetje kunt geven. Dat ik geen borstvoeding meer geef zeg, spijtig. Maar ge kunt er ook flesjes verwarmen en pampers verversen. Vanmiddag afspraak met minstens één andere baby.

En, oh ja, Janne is een koekiemonster. Als ze een koek eet, hangt ze van boven tot onder vol koek. En ik ook. Het zal nog even duren vooraleer ze proper kan eten! :-)
Koekiemonster

Volgen! Delen!

10 gedachten over “Babybataclan”

 1. Dag Lien, ik heb een award naar jou doorgespeeld omdat ik je site zo leuk vind. Je vindt hem op mijn blog.

 2. SCHITTEREND! Het woord ‘tetjescaravan’ ;o) Jammer dat de baby- en borstvoedingstijd voor mij al lang achter de rug is!!!!

 3. spijtig dat ze kleiner zitten als vroeger.
  Bataclan is echt een oase van rust in de feesten, ideaal om met kids even tot rust te komen.

  Het geeft ons alvast veel goesting om een massa BBQ te geven…

 4. arne viel onlangs voor jezus zijn voeten. Maar madammeke zei ie, da kind da valt omdat ie een camouflagebroekske aan heeft hé, die ziet zijn eigen benen nie… of; ‘zijt ge een goede oma, dan schrijft ge uw testament voor uwe coma’. de jezus toch ;-)
  ziet er trouwens een heel mooi kleedje uit lien, spijtig dat ik alleen het bovenste gedeelte zie. Die kleur staat u dus vree goed hé.
  op t grasplein aan de sint-baafsabdij is het ook kindvriendelijk; zeker een stuk of 50 houten speeltuigen om muziek te maken, vree tof voor kinderen. Arne is al vree content als ie aan een wiel kan draaien dus dat zat wel snor met allemaal die houten wielen die muziek maakten. Het mooist was toch wel de oude hollandse kindermolen die er staat, met gezellige bootjes en gratis bovendien.

 5. Joppe zijn reactie op Jezus: papa dat is niet de echte Jezus hé. Die is al lang dood.
  Ik heb hem uitgedaagd om het tegen de persoon in kwestie te zeggen, doch dat was een beetje te veel voor onze 5 jarige.

  AllezJoppa

Reacties zijn gesloten.