Allez hop, naar Theux!

Ha! Dit weekend gaat het nog eens schoon weer worden! Volgende week begint de school terug en zijn alle collega’s terug, dan moet er weer écht gewerkt worden. Tijd om dit weekend nog eens de vleugels uit te slaan en nog wat adem te pakken.

Niet te ver, tijd voor een vakantie in eigen land. Waarom eens niet over de taalgrens gaan kijken? Twee uurtjes rijden van Gent, ideaal toch?

Ewel, dan heb ik dé aanrader voor u: een hele leuke camping: camping Lescargot. Ik kan het weten, want wij hebben die uitgeprobeerd in juni.

Zicht op de camping

Het is een gezellige kleine camping, met alle faciliteiten. Schoon, niet zo van die lelijke campingtoestanden. Laat de aankoop van die tent renderen! Zet ze nog eens op, anders is het weer wachten tot volgend jaar! En wie weet hebben de motten of de muizen er dan aangezeten!

U bent niet zo van het tententype? Ik ook niet. Geen nood! Er zijn ook twee caravans. Eigenlijk is “caravan” te denigrerend. Het zijn zowat bungalows. Ruim genoeg voor vier volwassenen + baby, dus dat kan al gaan, hé. En ook weeral: met stijl gekozen en ingericht. Ik heb horen waaien dat er nog plaats is dit weekend, dus snel reserveren!

Caravan binnen

De uitbaters? Dat zijn dus supervriendelijke wijze mensen, hé. Kan niet beter en al. Ze wassen zelfs uw broek als ge er een liter gazpacho op morst!

Fotootjes kunt ge hier zien en ook hier.

Allez hup. Ge moest al gereserveerd hebben. Of vertrokken zijn! En doe ze daar mijn groeten!

Volgen! Delen!

6 gedachten over “Allez hop, naar Theux!”

 1. chique !!! reclame maken voor de familie!!!
  psssssssst, ik heb ook een winkeltje, je kan er je tentje niet zetten, maar benen epileren,pedicure, manicure,… voor je op reis gaat met het tentje is dat een must hé !!!! hihi.
  en als je dan thuis komt van reis, nog eens ontspannen met een gezichtsverzorging !!!
  je nichtje uit west-vlaanderen

 2. Aan evie,

  Ik woon in West-Vlaanderen en zou wel genieten van zo’n behandelingske! Waar kan ik je winkeltje vinden?
  (sorry Lien voor het ‘mis’bruiken van je blog)

 3. Hey !! tof om te lezen!! ik woon in het kleine ruddervoorde !!
  lien vindt dat niet erg… familiedienstje… hihi

Reacties zijn gesloten.