Allemaal kapot

Deze middag tijdens een vergadering gaf mijn GSM de geest. Het aan/uit-knoppeke marcheert niet meer. Vervelend. Een beetje later reed ik naar huis met een geleende auto. De eigenares had me gewaarschuwd dat hij gelijk een beetje raar deed. Dat klopte. Hij viel om de haverklap stil en stonk afwisselend naar brand en benzine. Niet zo’n gezellige combinatie dus. Ik haastte me dus naar huis en werd daarbij bijna omver gereden door een tram. En vroeg me af wat ik ging doen als hij in brand ging vliegen en ik niemand kon verwittigen. Enfin, veilig ter plaatse geraakt.

De GSM valt niet meer te redden. Ook niet meer op te starten en het merendeel van mijn nummers zit op het toestel dus daar kan ik niet aan. Als ik u de komende weken naar uw nummer vraag: ge weet ervan. Morgen wordt er een nieuwe gezocht.

Het toestel moet kunnen telefoneren (uiteraard), SMS’en (uiteraard), foto’s nemen (ja, wij sturen foto’s van ons dochter naar mekaar door), een herinneringsfunctie (verjaardagen en andere dingen) hebben en mogelijk zijn om tijdelijke profielen te stellen (anders staat het ding een week stil). Leuke bijkomstigheden: mijn gmail checken of mijn google calendar.

En neen, dat moet geen iPhone zijn.

En ondertussen kreeg ik een telefoon van de auto-eigenares dat haar auto ook finaal de geest gegeven heeft. Haar auto begon te roken aan Sint-Anna, zo een half uurtje nadat ik ermee gereden had. Ahum.

Volgen! Delen!

3 gedachten over “Allemaal kapot”

 1. een aanrader Nokia 2760: cheap met alle opties
  synchroniseren met calenders is a piece of cake (bluetooth)
  gmail openen kan, alleen vind ik online gaan duur

 2. ik heb ook een goedkoop nokiaken, met fotoos, blootooth en al uw vereisten.
  Wel, kpeins eigenlijk dat het het model van Kat is. maar ik heb mijn verpakkingske nie meer

  toe-klapbaar en al, met uur toch aan de buitenkant te zien.

  mediamarkt kleine 70 euro.

 3. Op de site van Test-aankoop kan je een lijst opvragen met alle toestellen, hun eigenschappen, hun prijs.
  Je moet wel abonnee zijn of op zijn minst een id hebben om te kunnen inloggen.

Reacties zijn gesloten.