Weetjes van de dag

Het was mijn ventje zijn verjaardag gisteren. 34 jaar zowaar. Maar dat weten jullie al allemaal, via Facebook of zo. Hij heeft alleszins massa’s berichtjes gekregen!

Hij zou dolgraag iets schrijven op zijn blog, maar hij kan niet. Door een vreemd probleem geraakt hij niet door het inlogscherm. Hogere machten zijn aangesproken, maar staan voorlopig ook voor een raadsel.

Ik heb een nieuwe GSM. Het is deze geworden. Wegens dat ik niet hou van openklapdinges en uitschuifdinges. De 5000 leek ook leuk, alleen spijtig dat ik mijn geheugenkaartje niet kon meenemen met mijn fotookes op. De Het leuke is dat ik nu gemakkelijk kan synchroniseren met de PC, zodat ik in het vervolg misschien niet al mijn nummers en berichtjes kwijt ben. En het is een mooie, met rood aan. Nu nog een schoon zakske kopen. En Janneke leren dat ze er niet mag mee spelen.

Janneke is vannacht nog eens gaan logeren, deze keer bij haar peter. Het is nu niet de bedoeling dat ze iedere week gaat logeren. Maar met gisterenavond een etentje en vandaag de 10 km van Mechelen kwam dat wel uitstekend uit.

Volgen! Delen!

4 gedachten over “Weetjes van de dag”

  1. Zot hoe dun die telefoons toch geworden zijn hé, moet altijd terugdenken aan de gsm’s die we 10 jaar geleden hadden, dat waren echte brooddozen…

Reacties zijn gesloten.