De onmogelijke challenge

Haha, ik had het gelijk niet meer zo goed opgevolgd, maar we hebben dus alsnog nipt gewonnen met de dames!

Blijkbaar zijn er op het laatst een paar mannen veranderd van gedacht wat ik alleen maar kan toejuichen uiteraard.

Zelf liep ik maar een schamele 34 kilometer voor deze challenge, veel te weinig, maar al dat garageke verbouwen zorgde voor voldoende fysische inspanning.

Deze week twee keer gelopen, twee keer over de middag, twee keer met Karolien en Leen en twee keer echt zalig! Lopen is de max als het schoon weer hebt en ge een leuke babbelpartner hebt (de loopjes zijn nog niet opgeladen en het ene werd ook niet geregistreerd wegens iPod niet mee).

Ondertussen zoek ik nog naarstig naar een loopje, maar die van Runningtour passen echt niet hé. Altijd wel iets. Ik probeer nog op de volgende Nike-training te geraken in Brussel (3 mei). Dat dan toch.

Volgen! Delen!

Eén gedachte over “De onmogelijke challenge”

Reacties zijn gesloten.