Weinig geblogd, veel gedaan

Weinig geblogd, veel gedaan de laatste dagen:

* Een vergadering bijgewoond van Eandis over slimme meters.
* Naar Ikea geweest en één en ander gekocht. Deze keer met de auto, zodat ik meer kon meenemen.
* Meiavond gevierd in de Brugse Poort. Onderwijl eens i. haar living goedgekeurd.
* Meegewandeld in de 1 mei-optocht en de Internationale gezongen. Toch altijd goed voor een beetje kippenvel.
* Meegelopen in de Ekiden van Evergem met de Stax. Het was warm, maar wijs: 5 kilometer gelopen in ongeveer 28’30”. Onder het half uur, olé, maar nog ver verwijderd van mijn toptijd van 26.15 van 5 jaar geleden. Ik word een beetje ouder, niewaar. Misschien een beetje trainen op snelheid, want afstand, daar heb ik toch geen tijd voor.
* Gaan eten bij Lies en Bert en gezellig in de tuin gezeten (een werftuin, maar dat geeft niet). De lekkerste appeltaart ooit gegeten. Dat recept wil ik!
* Een werkbank ineen gedraaid en gezien dat ze net past. Schoon gerief, dat wel. Een stoel ineen gedraaid. Een mandenhouder ineen gedraaid en gezien dat het dat is wat ik wou.
* Een kledingbon opgesoupeerd, kwestie dat die binnenkort vervalt. Nog een jasje gekocht voor Janne en ook een zomerbroekje. Ik zou dat kind altijd kleedjes kopen, maar ze moet ook een broekje hebben om haar leuke t-shirts op te dragen, nietwaar?
* De koekjeshype van Annelyse gevolgd en koekjes gebakken. Ik hou van simpele receptjes die toch lekker zijn: een aanrader!

Volgen! Delen!

2 gedachten over “Weinig geblogd, veel gedaan”

  1. Ik ga die koekskes nu toch ook ne keer moeten proberen. Ik kan toch niet achterblijven, hé.

Reacties zijn gesloten.