En dan kijkt ge effe niet…

Jonas en Janne, die twee komen goed overeen. Sedert Janne kan lopen, zijn die twee de hele tijd samen als ze mekaar eens zien. Jonas legt het Janne uit.
Jonas legt uit
En dan kijkt ge even niet en dan gebeurt er dit!
Papparazi
Een kusje van Jonas aan Janne! Lief hé! Gelukkig was er Peter met zijn paparazzi-lens om dit mooie tafereeltje vast te leggen.

Volgen! Delen!

11 gedachten over “En dan kijkt ge effe niet…”

  1. Van Kik Kid, één van mijn favoriete merken. Voor de kleedjesliefhebbers: ik heb nog veel leuke zomerkleedjes voor Janne. Nu de zomer nog!

  2. Maar zo lief!

    Die kleedjes hebben ze waarschijnlijk niet in grote maten…?

  3. Superschattig! En inderdaad prachtig kleedje. Ik wacht ook ongeduldig op opnieuw wat mooi weer om de zomerkleedjes te kunnen showen.

  4. Van Kik Kid, één van mijn favoriete merken. Voor de kleedjesliefhebbers: ik heb nog veel leuke zomerkleedjes voor Janne. Nu de zomer nog! –> En krijgen we die leuke kledingcollectie van Janne hier dan ook te zien?? Nu kom ik niet daarvoor speciaal zo vaak naar je blogje loeren, maar het is toch altijd leuk om die kleine meid in van die schattige dingen te zien. Mijn favoriet blijft haar groen paaskleedje (op het groene gras) met gele schoenen.

  5. @Nieke: Uiteraard krijg je ze hier te zien! Ik kijk er zelf al naar uit om ze hier te showen.

  6. En dan zouden ze bij ons thuis gezegd hebben: “en wat doet doet zijn vader? en met welke auto rijden ze?” :-D

Reacties zijn gesloten.