Chocodelice

Door Nadine ben ik een Chocodelice-verslaafde geworden. En ik was niet alleen: ook Webpalet was er dol op.

Vorige week was de fles de zoveelste keer leeg en dan ga ik meteen nieuwe kopen. Overal gaan zoeken. 5, 6 winkels gedaan en overal lege rekken. Zo populair? Of wat was er aan de hand? Navraag gedaan in mijn vertrouwde Spar. Chocodelice uit de handel genomen wegens productiefoutje.

En hier de reden. Sommige flessen stonden bol, een probleem van gisting. Volgens mij was dat de oorzaak van de onploffing bij Webpalet ipv een vriendelijke Meli-werknemer die de fles extra vol gedaan had… Nu ja, ze zijn er precies niet ziek van geworden daar. :-)

Hopelijk vinden ze snel een oplossing. We moeten het nu een paar maanden zonder Chocodelice doen. En ik lust geen speculoospasta.

Volgen! Delen!

7 gedachten over “Chocodelice”

 1. Yup, mijn ontplofte fles was duidelijk door gisting, dat heb ik uiteindelijk wel gesmaakt. Maar ik heb hem toch helemaal leeggesloeberd hoor :-)

  En ik had ondertussen in de Colruyt al nog bolle exemplaren gezien, dus ik had door dat ze met een probleem zaten :-/

  Ik ben zeer zuinig op mijn laatste flessen, en dan wordt het inderdaad effe terug naar de vertrouwde Nutella.

  Of naar de Vermeiren Speculoospasta: vééél beter dan die van Lotus…

 2. Wij hebben hier anders nog een fles staan. Mijn lief heeft het eens in een opwelling gekocht. Achteraf was hij er toch niet zo enthousiast over en blijft dat hier maar in de kast staan. En ik vind het al helemaal bweikes ;)
  Hier voorlopig wel nog geen ontploffingen.

 3. erg he! ik heb nog één fles in de berging staan (en die staat niet bol!)…dus daar ga ik heel zuinig op zijn en dan hopen dat meli snel een oplossing heeft!

 4. Normaal gezien komt de Choco Délice terug in de handel. Dit zal waarschijnlijk wel pas later dit jaar zijn.

  We houden je zeker op de hoogte en bedankt alvast voor de gesmaakte feedback.

  Dieter – voor Meli

 5. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het klinkt wel lekker. Als het ooit nog terug in de rekken ligt, zal ik eens testen of het op kan tegen mijn goede vriend(of was het vriendin?)Nutella.

 6. Ik keek naar mijn flesje in de kast en wat zag ik…een héél bol buikje! Ik trok het open en ..boem bats, wat een knal. Ik heb het wijselijk weggedaan met spijt in het hart!

Reacties zijn gesloten.