Aankoop van het jaar

Drie winkels hebben we moeten doen om er nog ééntje te vinden en het heeft ons tien euro gekost. Maar het is ongetwijfeld al de aankoop van het jaar geweest! Die dingen zijn simpel en bestaan al heel lang: zelf ik heb er in mijnen tijd nog op gereden. Makkelijk mee te nemen en dolle pret gegarandeerd.

Aankoop van het jaar

Janne en Yuki fietsen

Volgen! Delen!

14 gedachten over “Aankoop van het jaar”

 1. Ik heb er ook nog zo eentje gehad. En bij mijn grootmoeder was er eentje per kleinkind, en koerskes dat we gedaan hebben, tot we veel te groot waren.

 2. De Makro, en 6.5 euro. Het onze wordt hier zelfs nog bereden door de nichtjes van 3.5 en 8 jaar.

 3. zouden zij het verschil kennen tussen de 2 fietsjes? knappe foto’s trouwens op flickr.

 4. Tot over een 5tal jaar hadden mijn ouders een huis met een hele lange gang (18m), op dat moment 4 kleinkinderen van 2a4 jaar oud, en 4 van die fietsjes. Moet er nog een tekeningetje bij?!

 5. Wij zijn intussen al aan ons tweede exemplaar toe (het eerste was gewoon versleten van er zo hard mee te crossen), en in de verre West-Vlaanders kan je ze blijkbaar aanschaffen voor 5 euro :-)

 6. Onze zoon heeft het zijne ook letterlijk kapotgereden want na drie jaar brak een voorwieltje af. Maar hij heeft er dus ook met volle teugen van genoten. Voor geen geld zoveel uren kinderpret … Voor dochterlief staat er alvast een nieuw exemplaartje klaar!

 7. Hier ook al een voorwiel versleten, dus 2e editie.

  Wij hebben een traphal-annex-living met 2 deuren… en rondjes crossen dat em doet :-)
  (het ronde puntje voor de deur niet te vergeten natuurlijk… daar staan inderdaad nog 12-jarigen ongeduldig te wachten tot de kleine ukken hun fietsje eens links laten liggen :-) )

 8. Bij moeke thuis staat mijn antiek exemplaar. Hier thuis hadden we er geen en omdat Milan het crossen niet kan laten, hebben we er ons ook eentje aangeschaft. Maar blijkbaar is dat van mij al beter “gerodeerd” want dat (nieuwe) van thuis vindt hij zo tof/snel niet.

Reacties zijn gesloten.