Zindelijkheid (II)

Bedankt voor jullie tips!

Dewelke ik zeker ga onthouden en meenemen is: doorgaan met de potjestraining en een beloning. Voor beloning denk ik ook aan stickertjes op haar potje kleven. Ik denk dat ze dat wel leuk gaat vinden. Eigenlijk zou ik La Vache Qui Rit stickertjes moeten hebben want ze is dol op die koe. Of ik plak gewoon die koedriehoekjes op haar potje. Of toch eerst es in Hema kijken om stickertjes.

In de crèche doen ze ook aardig mee. En het begint goed te lukken. Ze houdt haar plas al een tijd op. En we vragen echt heel regelmatig of ze niet op het potje moet. Als dat dan lukt is ze euforisch blij en wij ook. Het is niet dat er geen accidentjes meer gebeuren, maar het loopt er ook niet meer om de haverklap uit, zoals de eerste dagen.

En hier een leuk filmpje. Dat dateert eigenlijk al van net voor de zindelijkheidstraining.

Op het potje from Lien en Peter on Vimeo.

Volgen! Delen!

5 gedachten over “Zindelijkheid (II)”

  1. op een dag gaan onze kinderen wraak nemen voor de dingen die wij nu op het net gooien. tot dan genieten we er volop van.

  2. Mooie herinneringen voor later, als ze die lieve lach kan behouden dan lacht ze er later ook eens ferm mee!

Reacties zijn gesloten.