Baby Plop

Kijk, dit is Janneke een jaar geleden.
Slap oor
Waarom ze die gekke muts en dat gek kostuumpje aanhad? Wel, ze speelde mee in de nieuwe Plop-film, “Plop en de kabouterbaby”. Ah ja, als de meter bij Studio 100 werkt ,krijgt ge zo al eens vragen in uw mailbox vallen en dit vonden wij wel een leuke, dus deden wij daaraan mee.

Viel best mee: er waren vier baby’s voor één rol. Twee zitterkes, die het meest te zien zijn in de film. En twee kruipertjes die enkel kropen, jawel. Janne behoorde bij de laatste twee en was ook het enige meisje tussen de “acteurs”. In totaal zie je haar misschien, euh, 5 seconden kruipen in de film. De naam in de generiek in het begin en achteraf verschijnt wellicht langer in beeld dan Janne in de film zelf. :-)

Maar het was een leuke ervaring. Drie keer trokken we voor een paar uur naar de filmset. Het was leuk om dat eens mee te maken. Dat grote bos, dat zo mooi nagemaakt was! Dat kabouterdorp! Niet gemakkelijk, met baby’s werken. Daarom waren er ook telkens 2 baby’s voorzien: als de ene het beu was en begon te wenen was het aan de andere. En er was een chaperonne en de nodige babyvoorzieningen.

En gisteren ging de film dan in première. En Janne haar eerste cinema-ervaring. En ze had thuis niet willen slapen. En ook in de auto niet. Oei oei, wat zou dat geven? Maar het viel gelukkig goed mee: ze was zeer gefascineerd door de film. Ze verkroop weliswaar van mijn schoot naar haar stoel naar Peter zijn schoot, ze was wel moe, maar ze bleef wel kijken. In de auto viel ze na één minuut in slaap!

Volgen! Delen!

7 gedachten over “Baby Plop”

Reacties zijn gesloten.