Sien!

’t Moest er toch eens van komen… Gisteren, op 9 februari 2010 dus, heb ik het toch waargemaakt en heb ik een tweede dochter op de wereld gezet. Honderd procent Sien, goed voor 51 centimeter en 3,575 kilogram. Om 13.23 uur was het zover.

’t Was lastig, ’t was werken, maar wat doet dat er toe? Sien is kerngezond en vervult me met veel geluk. En haar papa is apetrots op al zijn vrouwen. Nu nog wel, hihi.

Op wie ze lijkt, doet er niet toe, maar we herkennen trekken van Janne. En ook weer niet, dat is afwachten. Hoe dan ook, we zijn intens gelukkig ermee, een keerpunt was ook wel nodig na de voorbije tijd.

Sientje, bijzonder welkom! Proficiat ook aan de grootouders, aan peter Joris en aan meter Ilse. En met dank aan het geweldige verlossende team van AZ Sint-Lucas in Gent!

Net op de wereld

Kleine Buddha

Topmama!

Slapende Sien

Nu even genieten…

Volgen! Delen!

144 gedachten over “Sien!”

  1. Salve. I simply want to say that what you post here is really nice post so I have post http://www.lienweb.be/2010/02/10/sien on my Digg profile so all can have the possibility to enjoy. I was happy when I saw this tittle, LienWeb » Sien!, in my google search, and the reason is that finally I found what I was looking for. All the best

  2. Hello. I just want to observe that what you say here is really respectable post so I m going to post http://www.lienweb.be/2010/02/10/sien on my Hi5 profile so everyone can have the chance to enjoy. I was glad when I saw this tittle, LienWeb » Sien!, on google search, and the reason is that at last I found what I was looking for. Thank you

  3. Hy. I simply want to declare that what you give us here is really the best information so I will post http://www.lienweb.be/2010/02/10/sien on my Digg profile so everyone can have the possibility to enjoy. I was glad when I saw this tittle, LienWeb » Sien!, in my google search, and the reason is that at long last I found what I was looking for. All the best

  4. I am curious to find out what blog system you’re utilizing? I’m experiencing some minor security issues with my latest blog and I’d like to find something more safe. Do you have any suggestions?

  5. Hello. I simply want to observe that what you share here is really nice information so I m thinking to post http://www.lienweb.be/2010/02/10/sien on my Facebook profile so all can have the opportunity to enjoy. I was glad when I saw this tittle, LienWeb » Sien!, on my google search, and i was so becouse in the end I found what I was looking for. Thank you

Reacties zijn gesloten.