Bestuursverkiezingen

Vanmorgen mijn eerste politieke activiteit gedaan sedert de geboorte van Sien. Ik ben momenteel niet actief als gemeenteraadslid wegens moederschapsrust. Vanaf half april vliegen we er terug in.

Maar vanmorgen was er de uitslag van de bestuursverkiezingen voor SP.a-Gent. Een week na de geboorte van Sien kreeg ik bericht dat ik me kandidaat moest stellen als ik terug in het bestuur wou zetelen. Tussen de borst en de pampers door een tekstje in mekaar gestoken, een foto gezocht en daar hield mijn campagne op. Campagne voeren met baby en peuter: zo evident is dat allemaal niet.

Maar hoera, ik ben terug verkozen, bij de 15 van de 35 kandidaten. En dus zetel ik de komende drie jaar opnieuw in het bestuur van de Gentse SP.a. De nieuwe voorzitter is nog niet bekend, daar is een tweede ronde voor nodig. Het gaat tussen huidige voorzitter Bruno Matthys en huidige ondervoorzitter Guy Reynebeau. Allebei ook gemeenteraadslid.

Eerst gaf de burgemeester een overzicht van onze 20 speerpunten van de gemeenteraadsverkiezingen 2006 en wat we allemaal al verwezenlijkt hebben. Conclusie: goed bezig maar nog veel werk aan de winkel! Een heel interessant overzicht trouwens.

En ondertussen hebben ze daar ook eens de kleine Sien gezien (en gehoord).

Volgen! Delen!

Eén gedachte over “Bestuursverkiezingen”

Reacties zijn gesloten.