De leuke dingen des levens.

Deze blog is geen weergave van mijn leven. Of toch wel, maar dan toch vooral van de mooie kanten van mijn leven. Soms gaat het hier zwaar mis, dat weet u ook wel al. Maar niet alles wordt hier neergeschreven. Soms wordt hier zwaar gepiekerd. Zoals nu. Over de dood van mijn zus. Zo plots, zo vlak voor de geboorte van Sien. Dat verwerk je niet zomaar. Over de gezondheid van mijn vader. Over de problemen waar een vriendin van mij in terecht gekomen is. Maar dat zijn dus dingen die ik dus liever niet op mijn blog zet. Die hou ik voor vrienden en familie.

Het is maar dat ge het weet hé, dat het hier niet altijd rozengeur en maneschijn is. Al lijkt dat misschien wel zo.

En als het dus even stil is hier, weet dan dat ik eventjes met andere dingen bezig ben. Ik kom wel terug. Met de leuke dingen des levens.

Volgen! Delen!

8 gedachten over “De leuke dingen des levens.”

 1. Hey Lien, dat valt wel goed mee, hoor, in jouw blog. Ik zie er een mooi evenwicht in tussen rozegeur en maneschijn en de mindere dingen des levens. Zelf heb ik het in mijn blog dan weer eerder moeilijk om postiever uit de hoek te komen. Dus blijkt dat ik meer behoefte heb aan neerpennen als ik met frustraties zit.
  Maar jij doet het goed, daar mag je zeker van zijn!

 2. Hey Lien…ik zie ook wel dat evenwicht van positieve en minder positieve dingen in je blog…das het leven jammergenoeg en al ken ik je enkel via deze blog, ik wens je het meest van al positieve dingen toe!
  In periodes van intense vreugde (Sientje, Janne etc), is het eerdere verdriet soms nog intenser…Hou je goed.

 3. geniet van de leuke dingen en haal daar de kracht uit om het verdriet en de minder leuke dingen te verwerken.

 4. Groot gelijk dat je niet zomaar alles op je blog zet.
  Volgens mij zijn je bloglezers geduldige mensen die wel tegen een tijdje stilte kunnen. Het beste en tot gauw.

 5. Oh maar ik neem geen pauze hoor. Het is maar om te zeggen dat het soms wel eens iets kalmer kan zijn en dat mijn leven niet allemaal leuke dingen zijn.

 6. Niemand zijn leven bestaat uit alleen maar leuke dingen. Daar zijn we allemaal al achtergekomen, denk ik.

 7. hoort dat niet bij het leven? ups and downs…
  Ik vind dat je hier toch ook regelmatig de nodige nuances brengt, dat is op sommige blogs wel wat anders (en bij twee mensen weet ik bv. maar al te goed dat hun leven allesbehalve zonneschijn is, en dat op de blog dan gewoon gelogen wordt…)
  Ik hoop in ieder geval dat de positieve dingen mogen overheersen in je leven en dat je het verdriet een plaatsje kan geven. Nog veel sterkte!!

Reacties zijn gesloten.