En neen ik loop niet morgen

Het begon goed, maar het ging niet zo goed verder. Te veel lage rugpijn. Moet dringend beginnen aan mijn postnatale kine en eerst die rugspieren wat aansterken. En daarbij het is terug winter geworden. En ik loop niet graag in de winter.

Door die winter heb ik terug twee hoestende kindjes. Met de kleinste dan maar naar de babydokter geweest. Overbezorgde ziel hé. Gewoon een goeie verkoudheid, maar er moet niets ondernomen worden. En zo is ze ondertussen nog eens gemeten en gewogen. 4,7kg en 56 cm. Er zijn mensen die zo’n grote kinderen op de wereld zetten.

Ter vergelijking: Janne woog bij de geboorte een halve kilo meer maar woog op 13 weken (gelijk Sien nu) wel al 5,040kg. Raar hé. Maar Sien eet goed, plast en kakt goed, ontwikkelt goed, dus we moeten ons geen zorgen maken volgens de babydokter. We hebben gewoon weer een klein kindje. Er zijn nog zekerheden in het leven.

En ik wil ook communiefoto’s online zetten. Maar ik heb gene scanner. Maar mijn ouders wel. Ge zult dus nog een beetje moeten wachten!

Volgen! Delen!

3 gedachten over “En neen ik loop niet morgen”

  1. wooow zo jammer, er zal eentje niet content zijn dat ze alleen moet lopen … (of ik zal moeten meelopen en dan kapot aan de 10 moeten beginnen!)

  2. 4,7kg en 56cm, dat is op 50 gram na het geboortegewicht & exact de geboortelengte van m’n oudste dochter, dat treft :-)

Reacties zijn gesloten.