Schommelwiegje

Dik drie jaar geleden kocht ik dit schommelwiegje van mijn collega. En het blijft een prachtig ding. Maar sedert deze week is Sientje er ook uitgegroeid. Rollen en wroetelen kan niet in dat schommelwiegje, en da’s nu net wat Sien doet. Met enige spijt in het hart werd het wiegje vervangen door een bedje.

Het is ook ons uitleenwiegje geworden. Hebben er achtereenvolgens in geslapen: Nona (de dochter van mijn collega), Janne, Helena, Sophia, Mira, Sien en nu zit het al bij Fien en het is daarna al besproken voor het zusje van Helena. Jaja, allemaal meisjes.

En nu zou ik graag de wieg versieren met de namen van alle kindjes die erin geslapen hebben. Nog eens denken hoe ik dat ga doen. Tips of ideeën?

Volgen! Delen!

3 gedachten over “Schommelwiegje”

  1. Ik zou het doen met een kussentje van elk meisje erin, met hun namen.
    of een lappendeken met hun foto’s of namen ofzo… Zo kan er later nog een meisje bij en kan het er ook af indien nodig…

    mooooi wiegje :-)

    Waar is die wachtlijst? voor ooit wie weet :-p

  2. Oh! Ik heb altijd zo eentje gewild. Ik vind ze nergens meer… Dus! Als al die namen er niet meer oppassen en ge dat ding beu zijt… ik sta te trappelen… ;)

Reacties zijn gesloten.