Marathon Gent

Zo, we hebben ze weer gelopen. Geen 42 km, maar wel de 5 km. Het is te zeggen: het was bijna 5,5 km. Goed te zien op dit plannetje (leuk speelgoed toch, die GSM). De Watersportbaan is net 5 km, maar als ge dan nog eens de hele Topsporthal rond moet en dan binnen ook nog eens een ommetoerke moet maken, dan kom je aan net geen 5,5 km. Mijn tijd: 35:04 (gecorrigeerde tijd). Ik wou onder de 35 minuten blijven, maar voor de 5 km is dat ook wel gelukt (net geen 32 minuten). Best tevreden, maar in mijn jonge jaren was ik toch rapper :-)

Leuke wedstrijd. Nog paar beginnersfoutjes, maar allez. Genoeg volk, maar niet te veel. Heerlijk zonnetje. Bekend terrein. Volgend jaar doe ik zeker weer mee, maar hopelijk dan de 10 km!

Volgen! Delen!

Eén gedachte over “Marathon Gent”

Reacties zijn gesloten.