De Mutsy mag al weg

Zo. Sien is de eerste babyspullen ontgroeid en aangezien wij hier geen derde koter meer plannen, kan ik al wat van die tweedehands babyspullen beginnen verkopen. De Mutsy-kinderwagen bijvoorbeeld. Janne zat er al niet veel in, Sien al helemaal niet, en dat heeft vooral met de fietskar te maken. Op de rommelmarkt was ie bijna weg. Ik heb hem al op Kapaza gezet, daar was ik vroeger fan van. Maar die hebben hun site veranderd en sedertdien is dat één groot kluwen, daar vind je niks meer op terug. Dus proberen we nog eens een andere site. Dus dan proberen we eens Aanbod

Het zoekertje plaatsen ging heel erg vlot, allemaal heel duidelijk. Met veel en duidelijke categorieën, oef! Al registreer ik me liever eerst, dan is dat al duidelijk. Nu kwam dat op het einde en wist ik pas zeker dat ik nu geregistreerd was door de bevestiging per mail. Wel goed: na het plaatsen van het zoekertje kon ik meteen het zoekertje plaatsen op Facebook (of Twitter of Netlog). En dat werkte ook heel vlot. Handig zo.

Oh, ze hebben ook een site Diensten.be. Daar moet ik ook maar eens gaan kijken. Nog een loodgieter en een elektricien nodig.

Nog één opmerking: ik zie wel dat ze een app hebben voor de iPhone. Als Android-gebruiker hoop ik dat ze er snel ééntje maken voor Android ook!

En nu hopen dat ik snel mijn Mutsy-kinderwagen verkocht krijg. Iemand geïnteresseerd?

Volgen! Delen!

7 gedachten over “De Mutsy mag al weg”

Reacties zijn gesloten.