Mijn metekindje Victoria

Mij zo doen verschieten zeg. Twee keer in drie dagen tijd. Eerst vragen ze mij om meter te worden, waar ik natuurlijk met veel plezier JA op antwoordde.

En dan belt Ine me dinsdag, want ze ging me dan laten weten of het kindeke gedraaid was of niet. Want het is een kindje met karakter: op 36 weken lag ze nog goed, maar op 38 weken lag ze in stuit. “Ja”, zegt Ine, “ze is gedraaid en ligt hier al naast mij”.

Hoe? Wat? Al geboren? Ik ben een uur mijne kluts kwijt geweest! En dan ben ik rap naar de kliniek geweest om dat klein boeleke te gaan bewonderen: 49 cm, 3200 gram en geboren om 12.20 uu. En haar naam is Victoria. En het is een dotje. En een schatje.

IMAG0136

IMAG0134

En ik heb nog geen cadeautje voor dat dotje. Ha neen, ik wil een mooi en origineel cadeau en dat vraagt wat denkwerk. Maja, ik maak dat allemaal goed!

Volgen! Delen!

9 gedachten over “Mijn metekindje Victoria”

  1. grappig! wij kregen soortgelijke reacties toen ons Flore een dikke maand vroeger dan verwacht werd geboren. Sommige mensen geloofden ons zelfs niet toen we belden!
    Maar wat ik eigenlijk zeggen wou: gefeliciteerd met het prachtige metekind! wat een dotje!

Reacties zijn gesloten.