Duozeteltje

Internethulp gezocht!

Momenteel heb ik één kinderzeteltje voor Janne. Het model vind ik oké, maar het is wel een vuilaardje: ge ziet alles op de stof ervan. Maar binnenkort zal Sien ook in een zeteltje kunnen en willen zitten. Ik zou natuurlijk nog een zeteltje kunnen kopen, maar ik zou liever één groter zeteltje hebben, waar ze met twee in kunnen zitten. Ik zou dat zo schattig vinden. Dat bestaat, zo’n zeteltjes, maar ik heb er alleen nog maar hele lelijke gezien. In knalroze, met Hello Kitty op of zo. Dat zie ik dus niet zitten voor in mijne living. Het moet wel een beetje mooi zijn.

Ik heb al een beetje rondgeneusd op het grote internet, maar nog niks gevonden. Daarom, lieve lezers, hebben jullie tips? Volgende week verjaart Sientje en ik ben nog op zoek naar een cadeau, een zeteltje zou dus ideaal zijn.

Handigaards die het zien zitten om een leuke hoes te maken voor over dat zeteltje mogen zich eveneens hieronder aanmelden. :-)

Volgen! Delen!

16 gedachten over “Duozeteltje”

 1. Ik weet dat ze bij Baby’s Corner in Nazareth vrij veel kinderzeteltjes hebben, waaronder van die mini-Chesterfield modellen in diverse kleuren….

 2. Google afbeeldingen ‘kindersofa’:
  * een hele mooie van Quinze & Milan, 605 euro :-p http://www.kidsmodern.com/de/product/1000501/ of zelfs eentje van 905 euro http://www.kidsmodern.com/de/product/1000521/

  * een hele schattige van Haba, 309 euro: http://www.yatego.com/kaufladen-laufrad/p,44f557e509d1a,3fc1e6d18d31c9_7,haba-kindersofa-wolkensofa

  “Canapé enfant” geeft ook leuke resultaten, zoals deze witte chesterfield van 159 euro http://www.miliboo.com/canape-enfant-2-places-blanc-baby-chesterfield-11442.html?part=86

 3. Zotte prijzen….905€….wel wel daar doe je beter andere dingen mee!Voor de tijd dat je het maar nodig hebt!

 4. wij hebben geen dubbel zeteltje (onze dames zijn nogal gesteld op hun eigen plekje ;-))
  en wij hebben thuis http://www.hankedesign.com/le_baron.htm
  zo’n we exemplaren in rood en roos met wisselbare kussens, en we zijn daar ONGELOOFLIJK content van! echt die zitten daar doodgraag en superrustig in, pluspunt is dat zij zelf alle kussens er heel makkelijk kunnen uithalen en dan maken ze spring- en loopparcourtjes met de kussens. Topactiviteit!

  maar dus wel geen duozetel …

 5. Pingback: LienWeb » Zetelke

Reacties zijn gesloten.