Het is allemaal Tessa haar schuld

Zegt ze een paar weken geleden tegen mij op de trein: “Zeg Lien, gaat ge niet mee naar de home sale van Fleur Fatale, die verkoopt kweetnie hoe wijze oorbellen en al”. Waarop ik: “Maar Tessa! Ik hebbe kik helemaal geen oorbellen!”

Vroeger, toen ik een jaar of 6 was, had ik er wel. Maar dat werd een zodanig ontstoken boel dat ik de boel de boel liet en dat alles hermetisch dichtgroeide. Maar de laatste maanden speelde ik wel al weer eens met de gedachte om er te laten schieten wegens dat ik overal zulke mooie dingetjes zie. En ik ben een kettingenmeisje, dus ik vind dat dan wel schoon: zo’n kettingske assorti met de oorringen en al. Alleen al door het schoon gerief bij Fleur Fatale zou je gaten in je oren laten schieten, eigenlijk. Gelijk deze zeg, dat waren mijn favoriete vooraf, maar die waren er helaas niet meer.

Maar bon. Vrijdag nam Tessa een dag verlof en solidair als ik was, ik ook (niet hoor, ik had een vergadering in Gent én het was mooi weer, genoeg redenen dus om vrij te nemen). Ik deed opruimactie in de garage en ging daarna Tessa helpen kleedjes kiezen in de WTG (en ik heb zelf niks gekocht, hoe flink is dat niet? ). Daarna gingen we samen lunchen in het Keizershof, ook altijd wijs daar. Waar Tessa me wat wijn opgoot. En nog een beetje. Om me daarna onverwijld mee te slepen naar een schone juwelierszaak in mijn buurt. Twee knalrode gibberende dames (wat een beetje zon en twee glazen wijn niet kunnen doen hé met een mens), ik vrees dat we daar een goeie beurt gemaakt hebben :-). Tsjak tsjak en er zaten twee gaten in mijn oren.

gaatjes

Ik heb bewust de kleuren veranderd, ons kleur was echt erover :-)

Het probleem is/was echter dat mijn wederhelft dat maar niks vindt, zo gaten in uw oren. Hmm. Hij zal er toch aan moeten wennen, vrees ik.

Gaatjes

Op zaterdag dan naar de home sale geweest van Fleur Fatale. Het was daar zeer de moeite eigenlijk, véééél leuke dingen. En om het gemakkelijker te maken, kwam de heer des huizes (alweer) met cava rond, kwestie van de beslissingen wat gemakkelijker te maken.
Enfin, de buit op foto. Probleem is dus wel dat ik er de eerste 6 weken enkel mag naar kijken, en nog niet mag insteken. En nu heb ik stomme “kleuteroorbellekes”, aldus de wederhelft. Tja, in starters heb je helaas niet zoveel keuze :-)

buit

Dus vanaf nu moogt ge me suggesties doen voor schoon oorbellen.

Volgen! Delen!

21 gedachten over “Het is allemaal Tessa haar schuld”

 1. @Tita: dat heb ik me achteraf ook zitten bedenken. Ik zal er dus dringend nog een paar andere moeten kopen :-)

 2. Ooohn ik ben ook volledig verliefd op de oorbellen van Fleurfatale. Maar Woohoooo, ik wist helemaal niet dat die homesales doen!! Dat ga ik onmiddellijk eens uitpluizen zie…

 3. Ha, zo grappig, en mooie oorbellen! En drank is den duvel, heb na een cocktailsessie ook eens gaatjes laten schieten :-)

 4. jullie vonden het precies toch wel gezellig hé?
  of blijven jullie altijd overal plakken ;-)

  je hebt allessinds een superkeuze gemaakt!! en voor de andere kleurtjes moet je dan nog maar eens een cavatje komen drinken ;-)

 5. god ja, kijk en passant dan ook ne keer op markannt op facebook of markannt op flickr en maakt daar ook maar ne keer uw keuze, … er zijn er hier ook in Eeklo die al gaatjes laten schieten hebben om mijn creaties te kunnen dragen, …

 6. Fleurfatale heeft inderdaad prachtige dingen! Zowel m’n vriend als ik hebben er daar enkele keren gekocht (die van mijn vriend was wel bedoelt als cadeau voor mij hé :p) en ik ben er helemaal tevreden van!

 7. @Fleurfatale: jamaar het was daar zo gezellig, en zoveel keus, het was moeilijk kiezen hé :-)
  Ik kom nog wel eens langs! (eerst nog een week of 6 wachten tot ik er andere mag insteken)

 8. Garderobe, in de Breydelstraat! Zelfs mijn dochter (8) kan er niet gewoon voorbijlopen zonder binnen te stappen, te keuren, te passen, af te wikken en wegen, en mij uiteindelijk met smekende ogen aan te kijken; en mijn zoon (10) weet dat als hij daar shopt hij gegarandeerd succes heeft met zijn cadeautje voor mij, handig! :-)

 9. Gelijk Sofie zegt, Peter weet er niets van! Wacht maar tot je met een mooi kleedje en matching oorbellen rondparadeert, dan verandert ie wel van gedacht. :)

  Kleuters kunnen daar ook heel grappig op reageren als je eens iets speciaals insteekt.

Reacties zijn gesloten.