Dag 20: Zelfcensuur

Het zijn geen geheimen, verre van. Iedereen die bij u langskomt weet het, en eigenlijk weten wij het ook allemaal, hier op het internet. Maar vandaag doen we eens niet aan zelfscensuur. Blog over iets waarover u niet blogt normaal. Vertel ons de dingen die deze week suckten (in plaats van altijd alleen de positieve dingen te posten), toon ons een foto van hoe uw living er echt uitziet, voor de poetshulp is langs geweest. Of vertel over frustraties die niemand eigenlijk moet weten, de gemiddelde ruzie met uw vent en andere dingen die uit het leven gegrepen zijn, maar waarvan u doorgaans vindt dat wij er geen zaken mee hebben. We zullen het aan niemand doorvertellen.

Daar doe ik nu eens niet aan mee zie. Wat ge over mij moogt weten, dat leest ge hier. Dat zijn dingen waarvan ik denk dat iedereen ze mogen weten. Anders zou ik ze niet op internet zetten.
Ik schrijf hier alleen over mezelf, niet over mijn werk, niet over problemen met mijn wederhelft, niet over medische dingen waar niemand zaken mee heeft, … Voor mezelf is dat nogal duidelijk.
En het is niet omdat het Wijvenweek is dat ik dingen ga online zetten waar ik later spijt van ga hebben. Het spijt mij vreed maar ge zult het hiermee moeten doen vandaag.

Volgen! Delen!

7 gedachten over “Dag 20: Zelfcensuur”

  1. Ik deed wel mee en ik moet zeggen… ik heb nog nooit zoveel leuke en lieve reacties gehad. Was echt leuk om eens een beetje (jaha, ik ga niet alles vertellen) uit de biecht te klappen. Maar… ik begrijp het wel. Ik vond het heeeeeel spannend.

  2. ik vind je 365-dagen project trouwens echt leuk en ik heb goesting om je na te apen, maar ja…dan aap ik je maar na hé en niks is beter dan het origineel, denk ik dan ;-) dus voorlopig zet ik me er nog niet aan, héhé.

Reacties zijn gesloten.