Dag 21: Het multitaskende superwijf

Hmm, wat gaan we daar nu weer over schrijven.

Ik ben een multitaskend superwijf, dat is zeker. Als ik telefoneer doe ik ondertussen de helft van mijn huishouden. Dankzij deze mooie telefoon kan dat nu ook weer. Ik strijk ondertussen, ruim op, kuis de tafels af, ververs een kind, geef eten aan de kinders, ik kan dat allemaal al telefonerend. Niet dat ik de hele tijd loop te telefoneren, daar niet van, dat valt nogal mee bij mij. Maar als mijn vent al dat werk zou kunnen doen terwijl hij aan het telefoneren is, dan zou ons huis er spic en span bij liggen. Ik zei dat al eerder trouwens. Manlief daarentegen loopt gewoon te ijsberen door het huis terwijl hij aan het telefoneren is.

Terwijl ik dit schrijf zitten mijn kinderen een paar meter verder in bad trouwens. Ook altijd een moment om te multitasken voor mij. Aangezien de badkamer op ons woonverdiep is kan ik ondertussen koken, opkuisen of euh gewoon een postje schrijven op internet. Ik hoor ze toch bezig en om de paar minuten ga ik eens kijken. De natte badkamer moet ge er dan wel bijnemen. Ik ben mijn pa nog altijd dankbaar dat hij de muren geschilderd heeft met goeie afwasbare verf.

Dus ja, ik ben een multitaskend superwijf. Maar dat wist u natuurlijk al.

:-)

Volgen! Delen!

2 gedachten over “Dag 21: Het multitaskende superwijf”

  1. Ik snap dat niet van die telefoon. Leg mij eens uit hoe dat in zijn werk gaat.

  2. Dat is gewoon een hoorn die je aan je telefoon kan pluggen. Zo kan ik die terug onder mijn schouder klemmen en ondertussen dingen doen. Met een gewone smartphone is dat nogal moeilijk, want dan duwt uw kaak/oor al es onbedoeld op toetsen.

Reacties zijn gesloten.