Dag 43: Nog een paar paasimpressies

Dit weekend zijn we in Olland geweest, en we hebben daar een paar dingen geleerd. Dat ze daar voorgeschilderde, voorgekookte eitjes hebben. Ideaal voor als ge zelf niet zo van de creatieve ondernemende soort zijt, dacht ik zo.

Voorgekookte voorgeschilderde eitjes. Voor luie wijven!

Leutig vinden wij dat, trouwens, eens aanschuiven aan een Ollands broodjesbuffet. Ge vindt er altijd andere dingen terug dan thuis.

Hollands buffet

We hebben er trouwens de jalapeños ontdekt van Albert Heijn, waarop we op slag naar de AH trokken en er ook ons assortiment hagelslag in alle kleurtjes en vormen aanvulden. Die geplette muisjes met anijssmaak hebben we niet gekocht. Het is net alsof ge dan wat drugs op uw kinders hunnen boterham smeert.

Ik heb er trouwens ook mijn eerste diertjes in 40 dagen gegeten. Op de laatste avond, ja. Die lekkere rivierkreeftjes kon ik niet echt aan mijn neus laten voorbijgaan.

Mijn eerste beesten in 40 dagen!

De jaarlijkse paasfoto kan ik ook niet aan u laten voorbijgaan. Janne met een beetje een boze lip, ze is niet zo medewerkzaam de laatste dagen. *understatement*

Untitled

Volgen! Delen!

6 gedachten over “Dag 43: Nog een paar paasimpressies”

  1. zalig die producten van de ruyter! ik rij speciaal naar olland om die te gaan halen! En ’t is de leeftijd peins ik dat niet medewerkzaam zijn. Boy oh boy. tiemen heeft een nieuwe ‘goeie’ gewoonte; als hij zijn zin niet krijgt begint hij hartverscheurend te huilen en niet 2 minuten maar desnoods een half uur aan een stuk #zucht#

  2. Ha, ik plunder ook altijd dat broodbelegrek van de AH! Je hebt ook anijshagelslag trouwens. Dat ziet er niet uit als drugs ;-)

  3. Die gekleurde gekookte eitjes heb ik vorig jaar hier ook in de rekken zien liggen.
    Muisjes van de Ruyter zijn ook altijd mijn soevenier als ik naar Nederland ben geweest.

  4. hé, ik ben blijkbaar niet de enige die jou wil vertellen dat je volgende keer zéker de schuddebuikjes ook moet proberen!!!

Reacties zijn gesloten.