Dag 87: Een muts, voor als u het koud heeft

Ok, Ok, ik weet het, het is de moment niet meer echt voor mutsen. Maar ik kan er ook niet aan doen dat net nu Mamasha iets schrijft over mijn mutsenpatroon. Ik had een patroontje en ik heb dat verder uitgewerkt en gedaan. Het was de bedoeling dat dat ging verkocht worden voor Van Katoen, maar dat is er om allerlei redenen niet van gekomen. Daarom krijgt het het hier nu, gratis ende voor niets.

En daarbij, ik kan het u beter nu al geven hé, dan kunt ge heel de zomer oefenen en dan heb je tegen de winter een fantastische muts.

Mutsen haken, ik doe dat graag. Dat duurt niet lang en ge kunt er alle kanten mee uit. Een appelSienmuts bijvoorbeeld.

Wortelmuts

Of een uilenmuts.

Uiltje

Of gewoon, met een blommeke op

Muts

Of een licht katoenen mutske in de zomer:
Goedgemutst

Of monstertjes, of beertjes of kikkers of aapjes, wees maar lekker creatief.

Hier kunt u het bestand openen. MUTSEN_HAKEN

Volgen! Delen!

7 gedachten over “Dag 87: Een muts, voor als u het koud heeft”

  1. Net wat ik nodig had! Ik ging jou dat eigenlijk ne keer vragen ;-) super metci

  2. Het is net goed van met een iets kleinere haakpen te haken voor mutsen, dan wordt de stof een stuk steviger en warmer. Wordt ook aangeraden bij het breien van wanten. Ik begin altijd met 6 steken, maar voor de rest heel gelijkaardig.

  3. Moh, zo tof zeg! Ik probeer al 2 winters te breien, maar vergeet telkens weer hoe ik moet opzetten… Dus ik ga zeker eens terug aan het haken slaan!
    Dankjewel!

  4. joepie!

    Ik ga deze zomer ook aan het haken slaan, dank je voor het patroon!

Reacties zijn gesloten.