Dag 117: We verkopen ons huis

Oké, Oké, ik moet dag 115 en 116 nog schrijven, maar het is hier eventjes heel erg hektisch, dus dat zal een inhaalraceke worden. Maar alles moet op de juiste plaats staan, daarom eerst dag 117.

Een huis kopen brengt ook mee dat we ons huidige fantastische stulpje moeten verkopen. Mochten we budget hebben voor twee huizen, we zouden het zeker houden, echt waar. Want we wonen er al tien jaar zeer graag. Meer nog, de vorige eigenaar, da’s nog altijd één van ons goede vrienden, die is daar ook nog altijd stekezot van, van dat huis. Spijt van dat hij het indertijd aan ons verkocht heeft!

Maar wij verkopen het nu ook. Het staat op Facebook, het staat op Twitter, maar voor degenen die het nog niet weten: hier dus.

2012-06-20_52

Gisteren een geweldige opruimrace gehouden en foto’s genomen. En ons vrienden zullen dat kunnen getuigen, neen het ligt niet altijd zo proper bij ons! :-)

2012-06-20_1

Volgen! Delen!

6 gedachten over “Dag 117: We verkopen ons huis”

  1. Ik heb zo’n vermoeden dat jullie wel héél snel een koper zullen vinden. Prachtig huis! Jullie nieuwe aankoop moet wel héél erg de moeite zijn om er dit pareltje voor in te ruilen…
    Trouwens, ik ben helemaal wég van jullie keuken. Zo mooi!

  2. Dat was het eerste wat mij opviel: ZO PROPER DAT HET DAAR IS! Zo opgeruimd heb ik het nog nooit geweten, neen… :-)
    Maar ik kan dus getuigen: tis een fantastisch huis!

  3. Ja ook ik heb er spijt van,zo een mooi huis maar ik versta wel dat je nog meer ruimte wou. zou ik het niet kopen?

  4. Pingback: Gent | fie vertelt

Reacties zijn gesloten.