Dag 118: de keukenkast

Nu mijn huis toch zichtbaar is voor Pol en klein Pierke kan ik er evengoed nog één en ander over vertellen.

Mijn keukenkast bijvoorbeeld. Toen we het huis kochten was de keuken volledig wit, witte tegels, witte kasten. Met inox. Voor ons was dat geheel een beetje te koel, ik wou er een warmere keuken van maken.

Veel interieurboekskes heb ik in mijn leven nog niet gekocht en gelezen eigenlijk, maar toen had ik er wel een paar in mijn bezit. Ik vermoed dat ik dat er komende maanden nog wel eens ga kopen. Maar alleszins, daar stond zo’n soort kast in. In allerlei verschillende kleurtjes geschilderd. Niet mijn kleuren, want pasteltinten. Maar toch, het idee stond me wel aan.

De kast

En dus schilderde ik alle kastdeurtjes in een verschillende kleur. Een fantastisch leuk effect, heb ik altijd gevonden. En handig dat dat is! Als iemand vraagt in welke kast dat zit zeg ik gewoon het kleurke…

Serieus, ik zou dat in mijn volgende keuken ook wel overwegen. Zo’n gemak.

Volgen! Delen!

3 gedachten over “Dag 118: de keukenkast”

  1. Ik ben helemaal wég van jullie keuken en dat is allemaal dankzij die kast!! Zo schoon… Het geeft onmiddellijk zo’n warm en welkom gevoel…

  2. ik heb er nog een stapel liggen van tijdens de invasie, wel oudere, maar ik heb alvast een hoop inspiratie, als je wil, mag je ze hebben.

Reacties zijn gesloten.