Dag 128: Op bezoek bij Sam

Vandaag bezochten we kleine Sam en bewonderden we hem in een t-shirtje dat ik ooit nog kocht voor Janne toen ze nog in mijn buik zat, in Barcelona. Mijn kinders hebben er nooit veel plezier aan gehad (verkeerde seizoen), maar dan ben ik dus blij dat andere kindjes het nog kunnen gebruiken.

Sam

Ik gaf cursus draagdoek (dat kon ik nog met mijn ogen toe) en hield de baby met plezier een tijdje vast. Om vast te stellen dat ik nog altijd geen behoefte heb aan een derde. Ha neen, het is niet omdat we naar een groter huis verhuizen dat we dat volledig gaan vullen.

Sam en Lien

Er werd ook volop in de zandbak gespeeld.
Sien

En geknuffeld.
Janne

En lekker gegeten. Heerlijk namiddagje. Lies en Bert mogen nog veel kindjes kopen, dat is zeker dat.

Volgen! Delen!

4 gedachten over “Dag 128: Op bezoek bij Sam”

  1. mooie fotokes en mooie kindjes! en ja het gaat u nog af met die baby op schoot…zonder verdere bedoelingen!

  2. Cursussen draagdoek worden ook hier geapprecieerd, want hoewel ik de instructies helemaal volg, heb ik niet het idee dat dat kind daar goed in ligt :-)

  3. Lientje, wat zie jij er goed uit zeg! Prachtige foto van jou! Maar ook van je kindjes natuurlijk! ;-)

Reacties zijn gesloten.