Creatief gedoe

Veel creatief geweest de laatste tijd. Geen zin meer om alles te posten en om van ieder ding een postje te maken, dus hier een overzicht. Nog niet eens van alles, een selectie.

Elz was bij haar derde zoon haar favoriete dekentje kwijt geraakt. Tijd voor een nieuw dekentje dus. Het werd een restjedekentje, allemaal Catania, allemaal halve stokjes. Heel veel eindjes in te steken :-)
't is af! Net op tijd!

Alleen heb ik nog wat heldere kleuren moeten bijkopen omdat het anders te donker en te somber zou worden. Dus nu heb ik nog genoeg restjes voor een heldere kleuren dekentje :-)

Untitled

Groot dekentje trouwens, bijna 1 op 1 meter.

Het hondje van mijn schoonmoeder was plots overleden. Dus haakte ik een teckel naar het evenbeeld naar Onyx.
Onyx, de snuffelende teckel
Heel erg stevig en symmetrisch is hij niet, maar bon, toch onmiskenbaar een Onyxje!

Een vliegeniersmutsje voor de kleine Dexter. In de hoop dat de koliekjes ook gaan vliegen. Ik zal er wel nog een grotere moeten maken voor het ventje tegen dat het koud wordt, peisk.

Untitled

Deze baby ripple heeft nog geen bestemming. Roep maar als ge geïnteresseerd zijt!

De baby ripple

Een rokje voor mezelf! Want groen t-shirtje en bloeske gekocht in de solden en werkelijk niks om dat op aan te doen hé, duts dat ik ben.

Blommen! #zelfgemaakt

Volgen! Delen!

12 gedachten over “Creatief gedoe”

 1. Wat maak jij toch fantastisch mooie dingen! Die baby ripple is prachtig. Zo’n vrolijke kleurtjes… Wegens ‘geen-baby-meer-in-huis-maar-een-heuse-peuter’ durf ik mijn ‘ik-heb-interesse’ vinger niet helemaal ongegeneerd opsteken. (Maar bij deze steek ik hem dus toch een klein beetje op :-))

 2. Ferm haaktempo! Ik leer de kneepjes van het haakvak heel binnenkort en ik voel nu al een potentiele verslaving om de hoek loeren. Zo’n dekentjes lijken mij heel gevaarlijk :-)

 3. Zo cool! Ik wou dat ik het handwerk-gen had, maar helaas…

  Wegens nog vier weken te gaan voor de geboorte van onze eerste spruit, wil ik heel graag mijn vingertje opsteken voor die prachtige baby ripple, alleen durf ik niet zo goed omdat ik maar een nederige trouwe lezer ben van je blog, en je niet echt ken.

  Maar in ieder geval: knap gedaan zeg!

 4. Zeker interesse, wegens een tijdsgebrek door een slecht slapende 5 – maander en peuterke van 22 maanden. Verlang al tot ik weer met de trein mee reis.

 5. Lien nogmaals hartelijk dank voor de mooie Onyx dat je gehaakt hebt voor mij.Ik zal hem voor altijd koesteren! Je bent een bezige bij ik ben fier op jou!!

 6. Dag Lien,
  ik wil eigenlijk enkel vragen met welke haaknaald je het dekentje van Sam gemaakt hebt (maar op die post kon ik niet meer reageren). Ik vind het echt prachtig.

  Veel groetjes,
  Saartje

Reacties zijn gesloten.