De stand van zaken + weggeef

Het is hier een beetje stil, maar dat heeft natuurlijk veel te maken met het nieuwe huis. Momenteel echt op kruissnelheid om het huis in orde te krijgen.

Stand van zaken:
De wasplaats is volledig geschilderd zonder dat ik een halve euro heb uitgegeven. Hoe dat kan? Gewoon, door al mijn resten verf op te gebruiken van de Moestuinstraat. Zo zit er een stukje donkerrode livingverf in mijn wasplaats alsook veel wit en wat grijs van de gang.

Mijn bureau/knutselkot is ook klaar. Het is te zeggen, zo goed als: er moet nog één muurtje behangen worden, maar dat papiertje moet nog besteld worden. Het eerste plan was hier niets te doen, maar eens leeggehaald bleek toch dat er ook hier een nieuw likje verf nodig was, en da’s dus helemaal klaar.

De keuken, de living en onze slaapkamer zijn zo goed als klaar. Vloer geschuurd, plafond en muren zijn geschilderd, ramen ook. Nog twee muurtjes moeten behangen worden (in keuken en in slaapkamer), zelfde verhaal als het bureau. Komt zeker helemaal in orde voor de verhuis. Voor de badkamer zijn we nog in onderhandeling over de kleuren, maar het is toch ook de bedoeling dat die klaar is voor de verhuis.

En de kinderkamer? Dat is een ander verhaal. Daar zijn ze momenteel bezig aan de grootste verbouwing van de huis. Muur tussen de kinderkamers is er uit, daar komt een nieuwe trap naar de zolder en een kinderbadkamer tussen. Ruwbouwwerken gaan klaar zijn tegen 7 januari, bedoeling is dat we die dan klaarstomen tegen de verhuis. En als dat niet lukt, dan mogen de kindjes een week of zo in onze kamer logeren en wij op een matrasje in de living of in mijn bureau. Niet te lang graag.

Ondertussen ook al één en ander verhuisd, zodanig dat het gesleep een beetje verspreid wordt. Waarbij er toch ook een hoop gerief uitkomt dat weg mag. Een soortement garageverkoop/weggeef dringt zich op. Maar ondertussen zet ik hier toch ook al één en ander.

Te geef:

  • fitnesstoestel type crosstrainer
  • een hoop kookpotten (in het nieuwe huis is er een inductievuur dus ik heb alles moeten vervangen)
  • een tafelke voor aan de muur te hangen met twee barstoelekes bij.
Volgen! Delen!

8 gedachten over “De stand van zaken + weggeef”

  1. Ik ben zoooooo hard benieuwd om het te zien!
    En eens de kinderkamer zo goed als klaar maak ik een groot muurschilderij!

    ivm die weggeef, wordt het verloot :)? Ik heb wel interesse in de kookpotten dan… :)
    dankuuu

Reacties zijn gesloten.