Lien verkoopt haar autootje alweer

Ik verkoop mijn autootje alweer. Nu al, hoor ik u denken? Mja, het is toch al iets meer dan twee jaar (nov 2010) dat ik hem heb, hoor. En ge waart er toch zo verliefd op? Boh ja, maar de omstandigheden zijn veranderd: manlief werkt nog maar zelden in het weekend, dus ik heb niet meer het gevoel vast te zitten in huis. We zijn verhuisd en de garage is kleiner. Er kunnen nog wel twee auto’s in, maar ik zou die plaats liever houden voor fietsen en zo. En ik rijd er echt niet veel mee, hij staat soms 3 tot 4 weken binnen. In de stad zijn er mogelijkheden zat, zoals Margay zegt. Het beestje heeft 7200 kilometer en het zijn dan nog valse: vrienden hebben er eens een week mee rondgereden wachtende op hun nieuwe wagen, goed voor 500 km. En voor wat de auto dan kost, kan ik beter weer gaan cambio’en. Specificaties: Peugeot 107, naft, rood, 7200 kilometer op de teller.

Oh ja, en die verzorgingstafel ga ik bij nader inzien toch niet meer naar boven sleuren. Prijs onderhandelbaar!

Ook nog steeds te koop: een travel cot voor peuters.

Geef maar een gil als je in iets geïnteresseerd bent!

Volgen! Delen!

7 gedachten over “Lien verkoopt haar autootje alweer”

 1. Ik ben misschien wel geïnteresseerd in de travel cod – ons reisbedje heeft zijn beste tijd gehad en dat is altijd zo’n gezeul. Wat vraag je ervoor?

 2. Hallo

  Ik ben dringend op zoek naar een tweedehands autootje en kreeg via een kennis deze link doorgestuurd.
  Hoeveel zou je vragen voor de auto?
  Mijn budget schommelt rond de € 3000.

  Alvast bedankt voor je respons, en misschien tot binnenkort!

  Groetjes,
  Annelien

 3. Nu heb ik medelijden met mezelf, dat rode autootje bracht je nog een paar keer per jaar naar je ouderlijke huis en enige bewoonster je mama,waneer zal het er nu nog van komen?

 4. Hi, ook hier iemand die interesse heeft in de auto. Wat is de prijs? Dan zeg ik het aan haar door.

 5. @mama: er is nog Peter zijn auto en Cambio en het openbaar vervoer hé!

  Auto: de garage geeft er nog 5750 voor, dus elke eurocent meer is goed :-)

  De verzorgingstafel: te onderhandelen!

Reacties zijn gesloten.