Camping en glamping deluxe!

Duizend dingen weet ik altijd die ik hier moet schrijven. Tot ik aan mijn computer zit, dan vergeet ik te schrijven.

Enfin, bon, ik zal dan maar vertellen over alweer een weekendje op de Beste Camping Ter Wereld, zijnde die van mijn nichtje.

Ze hebben er sedert vorige week trouwens een mega glamping-tent bij voor vier personen. Hans en Lies waren mee om deze in te huldigen. Een echte tent, maar dan met echte bedden en echte kasten en een mini-keukentje.
Retour au camping!

Gekend en geroemd omwille van het microklimaatje aldaar, maar deze keer liet het ons in de steek. Al was het de eerste dag toch echt goed weer.
Bellenblaas

Zo goed weer zelfs, dat ik verbrand was.
Ze hadden slecht weer voorspeld.

De dag erna was minder, maar we gingen met zijn allen naar Monde Sauvage. Ge kunt daar op safari gaan! En verdwalen! En de kinderen keken hun oogjes uit bij de zeeleeuwen- en de papegaaienshow.
Zeeleeuwenshow!

De kindjes gingen ook al eens op wandel, naar de plaatselijke Maria-tussent-de-bomen.
Devoot

Let trouwens op de telling: drie meisjes, drie jongens (er staat één jongetje niet op de foto)! Een primeur, want meestal zijn de meisjes in de meerderheid als we op reis trekken.

Kan het liever?
Schattig, hé!

En zoals altijd als we op weekend zijn met Joris en Lise: de mannen koken. Deze keer met een uitmuntende hulpkok, Hans. Helaas alleen een paar foto’s van de voorgerechtjes. Maar de Marokkaanse ballen waren echt subliem lekker!
Mannenkokkerellerij dit weekend

Als ik weg ben, dan is er altijd een nieuw haakwerkje bij (deze keer waren het poppendekentjes voor de meisjes), een stukje chocolade met een mespuntje zout (hmmmmm, maar ge zijt voor of tegen) en ook Comté-kaas (hier niet op de foto). Jullie zo van die gewoontes?
Vakantie is... Een nieuw haakwerkje en chocolade met een mespuntje zout!

Vreed plezant, aldaar. En de volgende keer weer met 25 graden en zon!

Groen

Roggbiv

Volgen! Delen!

4 gedachten over “Camping en glamping deluxe!”

Reacties zijn gesloten.