Midzomernachtrun 2013

Een week geleden, tijd voor een verslagje.

Derde keer goeie keer. Deze midzomernachtrun ging ik meedoen. OK, mijn training de laatste weken kon beter, stukken beter. Maar het was niet alsof er niet getraind was. We gingen dus voor een gezellig loopje, zonder tijdsdoel. Minder dan een uur zou moeilijk worden, dus we gokten op iets meer.

Twee uur voor de start was er nog een echte drache nationale. Regen! Veel goesting om thuis te blijven dan. Ook vervelend: ge moogt geen glazeke wijn drinken op voorhand.

Maar het klaarde op en het werd zelfs nog een mooie zomerse avond. Naar daar met de fiets, eens zwaaien naar de presentator (de wederhelft), ons jasje aan diezelfde presentator in bewaring geven en starten.

Starten met Dieter, overdag nog schilder in ons huis maar vooral vriend des huizes. De eerste kilometer liepen we gezellig samen in het gedrum. Dieter had geen zin om zich overal tussen te murwen maar na een kilometer trok het wat open en ging hij zijn gangetje. Alleen lopen is ook plezant. Maar 200 meter verder hoorde ik al mijn naam. Sofie Bracke, waarover ik het hier onlangs had. Schepen van Burgerlijke zaken en al. Ze had me herkend aan mijn kettingske, dat moet ook de eerste keer geweest zijn dat iemand me daaraan herkende. Gezellig, want we hadden blijkbaar net hetzelfde tempo en Sofie en ik weten altijd wel wat verteld tegen elkaar.

Photo

Bij de aankomst ben ik haar spoor wel volledig bijster geraakt. Maar volgende keer lopen we gewoon weer samen :-)

Aankomst op 1:03:46 maar daar gaat door de start op het gemak nog wat vanaf. Maar toch twee minuutejes boven het uur: 1:02:04. Ach, gezien het gebrek aan het betere trainingswerk valt dat nogal mee vind ik. Ik heb vooral genoten van de eerste minuut tot de laatste, en daarvoor deden we het!

Ondertussen heb ik me ingeschreven voor de trailrun van Brugge. Lopen door het concertgebouw, daar zie ik nu eens keihard naar uit zie!

Volgen! Delen!

Eén gedachte over “Midzomernachtrun 2013”

Reacties zijn gesloten.