Brugge Urban Trail

Zelden zo weinig getraind voor een evenement. Brugge Urban trail. Zot rap uitverkocht.

Start!

Zelden zo weinig zenuwen gehad voor een evenement. Ha ja, als ge wilt meedoen om een snelle wedstrijd te lopen kan je beter geen urban trail kiezen. Gewoon op het gemak blijven lopen en genieten was mijn enige doel. En dat heb ik dus gedaan. Genoten van iedere stap die ik zette. Van het wondermooie parcours. Van de unieke ervaring om door het Concertgebouw, door het stadhuis, door Howest te lopen. Door het Begijnhof en het Groot Seminarie. De molens!

Vroeg, koud en lopen...

Genoten van de beste supporters in jaren: de oudjes van het Jeruzalemkerk op het halfwegpunt.

Nog nooit zo’n strakke organisatie geweten van een loop ook. Nergens aanschuiven, alles netjes aangeduid. Gelachen met de borden onderweg (“Versmalling! Ritsen!”)

Ja jong, urban trails, dat is echt iets voor mij, dat wil ik nog meedoen! Antwerpen, Brugge, hopelijk komt er ook ééntje in Gent?

En sommige mensen die aan het zagen waren dat het parcours te kronkelig was en dat die versmallingen toch wel ambetant waren en die trapjes vervelend… Die kunnen misschien beter een ander evenement kiezen :-)

Endomondo

Volgen! Delen!