Efteling.

Vrijdag een heerlijk dagje gehad in de Efteling. Vroeger zag ik daar wat tegen op, want ik ben niet altijd dol op drukte. Maar als ge ziet hoe die kinderen zich amuseren… dan amuseer ik me ook. En dingen die niet te wild zijn (zoals de Pirana) vind ik zelf ook heerlijk.

Pirañapret

Al bij al heerlijk weer gehad ook. Niet erg warm, maar de zon was er wel de hele dag. Sientje had een heerlijk pakje aan, gekregen van JBC.

Genieten! #zon #efteling #jbc

Ik ga al graag eens naar JBC, want ze hebben er altijd wel leuke kinderkleren. Nu hebben ze een nieuwe collectie in zacht biokatoen, de Rainbow City Warriors. Sien wou al heel lang een jumpsuit en koos dus deze en ik moet zeggen: hij is echt ook ideaal voor deze frissere lentedagen! Het kind is er dolgelukkig mee.

Alleen ja. Wij hebben kleine kinderen hé. Sien wil echt op alle achtbanen, maar dat mag niet, want dat begint pas vanaf 110 cm. Kinderen die een jaar jonger zijn dan haar mogen er vaak wel al op, maar ja, ik heb ieniemnienies hé. Helemaal onderaan de curve. Enfin ja, we doen dan van suikerspincompensatie.

Suikerspincompensatie. Mag niet op Joris en de draak. #efteling

Volgen! Delen!

Eén gedachte over “Efteling.”

  1. Ik heb grote kinderen. Maar op die ene attractie mocht ze toch ook ni op. De Vliegende Hollander. En die nieuwe die ze aant bouwen zijn, zal ook wel voor minimaal 1.20 zijn denk ik. Efteling zijn er 2 of 3 waar Aube nog niet op mag. Ze is 114cm. Soms ist wel vreemd want die Vliegende Hollander is echt wel minder erg lijkt me als die Supersplash in Plopsa. En daar mag Aube dus wel in. Ik denk zelfs dat Finn daar in mag, mits begeleiding natuurlijk. Maar die durft toch nog ni. :D Ik daarentegen, zou altijd voor suikerspincompensatie kiezen. Maar ik ben dan ook een mietje, volgens mijn stoere dochter…

Reacties zijn gesloten.