Jumpsuits

Jumpsuits. De hype van vorige en deze zomer. Ik sta er niet mee. Ik heb er al minstens 200 geprobeerd, ja. Maar iedere jumpsuit slaagt er in om mijn sterke plekken te verdoezelen en mijn zwakke punten in de verf te zetten. Mja, zo doen we het dan maar niet hé.

Mijn kinderen vinden ze heerlijk. Janne heeft een lange en een korte. Heel zomers.

Jump. Jumpsuit. #latergram #jbc

Sientje heeft een lange, in een iets dikkere stof. Ideaal voor frissere lentedagen, zoals vandaag.

Genieten! #zon #efteling #jbc

OK, eerlijk is eerlijk. Een jumpsuit is niet altijd even handig. Sientje krijgt dat niet alleen toe. En als het frissekes is en ge moet naar het toilet zit je wel in je blootje in het toilet.

Maar toch. Zou ik er graag één hebben die me wel past. :-)

Beide jumpsuits kregen we van JBC van de Rainbow City Warriors collectie. Heerlijke dingen. Bij JBC hebben ze vaak leuke en degelijke kinderkledij, beide dochters hebben er wel wat spullen van. Alleen spijtig dat we er geen JBC in het centrum van de stad hebben. Gelukkig is er de webshop!

Volgen! Delen!

6 gedachten over “Jumpsuits”

  1. als kind (waarmee bewezen is dat alles terugkomt) droeg ik dat enorm graag, met de wc-perikelen erbij ! Tijdens mijn post-pub-fase kreeg ik nog eens zo’n goesting en werd het weer van dat, nu ook met de ‘salopet’ varriant. En nu, tja, kind en puber voorbij … zit ik met hetzelfde probleem als jij : het staat mij van geen kanten. Maar mocht ik ooit eens zo’n leuke pyama vinden (alleen te bezien voor huisgenoten), dan kocht ik er meteen eentje !

  2. Ik heb er 3. Is inderdaad heel fijn al sluit die ene met een mini knoopje op de rug en dat krijg ik niet altijd zelf dicht. Moet je dan 33 voor zijn… Voor mij is dat zo wat de enige moment dat ik een broek draag. Ik hou blijkbaar van kledingstukken waarbij je met 1 stuk geheel gekleed bent. Lekker gemakkelijk. Aube heeft er ook eentje waar ze dol op is. En verder heb ik 3 patronen (2 voor mij, eentje voor haar) klaarliggen om dat zelf eens te proberen maken. Moet je misschien ook eens doen?

  3. @nobutterfly: ja, maar dat is nu ook niet echt het centrum en echt helemaal de andere kant voor mij hé. Maar ik rij soms naar daar ja.

    @Evelien: ik ga niet zoveel werk en stof steken in iets waarvan ik niet weet of ik er mee sta hé :-)

  4. absolute no-go voor dochterlief noch mijzelf. wanneer wij naar het toilet moeten dan is dat nogal vaak hééél dringend en dat komt dan niet goed met een jumpsuit, nog los van het feit dat zoiets mij ook niet flatteert maar dat geheel ter zijde :)

  5. allez-allez, mijne côté ;)

    naar jbc-normen lijkt dit me al redelijk centrum te zijn, de andere die ik weet liggen echt aan een steenweg metniks van die winkels

Reacties zijn gesloten.