Moi chez toi. Ook bij u?

Mijn broerke, dat is een beetje mijn held. Toen we klein waren, waren we geen beste vriendjes, maar toen we een jaar of 15, 16 werden, hadden we door dat samenspannen tegen ons ouders interessanter was dan onderling ruzie maken, zoals dat meestal gaat. En sedertdien zijn we beste vriendjes. Niet dat we elkaars deur plat lopen, maar we zijn er altijd voor mekaar.

2015_03_08_132

En mijn broer is dus een kok. Een hele goeie. Hij weet al sedert zijn kleutertijd dat hij kok wil worden en hij is nooit afgeweken van dat plan. Hij ging naar de Groene Poorte en liep stage bij verschillende sterrenrestaurants, onder andere bij Roger Souvereyns van het “Scholteshof” en ook in “Het Konvent”. Daarna werkte hij op cruiseboten, in de Pastorale (waar hij zijn vrouw leerde kennen) en daarna heel lang in “Salons Mimosa”, de bekendste feestzaal van Eeklo en omstreken.

Momenteel werkt hij op een school omdat dat beter te combineren is met zijn gezinsleven, en mijn broer, dat is een echte family man. Maar daarnaast heeft hij nu in bijberoep zijn eigen traiteurzaak opgericht: Moi chez toi. Hij was daar al een tijdje langer mee bezig, maar sedert het voorjaar heeft hij zijn garage verbouwd tot een indrukwekkende professionele keuken met inbouwfrigo. Zotjes :-)

Hij verzorgt al uw feestjes, groot en klein. Van een vrij klein (ik geloof 16 mensen) familiefeestje tot een grote barbecue (hij heeft een immense meeneembare barbecue) of een receptie van een paar 100 man. Van een gewone receptie over een barbecue tot een chic vijfgangenmenu en al. Al dan niet met personeel.

Met de feestdagen doet hij het anders: hij heeft een aantal menu’s en het enige wat je moet doen, is ze afhalen. Keihandig. Geen gepieker over het menu, geen hele dag in de keuken slijten en geen gestress over het al dan niet (mis)lukken van uw bechamelsaus. Op het menu onder meer: kalkoen, varkenshaasje, victoriabaars & hert.

Het hele menu kan je hier bekijken. En ook alle contactgegevens en zo.
brochure eindejaar 2015

Je kan nu bestellen! De eerste die bestelt en als code “Lien” doorgeeft, krijgt een fles cava bij!

Een veggie in het gezelschap? Je kan altijd een alternatief vragen aan mijn broer.

Oh ja. En ik moet eens werken aan deftige foto’s van de keuken van mijn broer en zijn hapjes en al. En een Facebookpagina. Maar daarvoor heb ik meer foto’s nodig. Komt er aan.

Neen, dit is geen gesponsorde post. Du-uh. Hoewel. Bij mijn broer kom ik nooit iets tekort :-)

Volgen! Delen!

Eén gedachte over “Moi chez toi. Ook bij u?”

Reacties zijn gesloten.