Hoe zit het nu met dat boek?

En hoe zit het nu met dat boek?

Wel. Eventjes samenvatten.

Eind mei kwam ik op het idee om er een boek over te schrijven en vond ik in Lannoo meteen een enthousiaste uitgeverij.
Juni en juli stonden in het teken van schrijven-schrijven-schrijven. Ik heb er een heel aantal verlofdagen doorgejaagd om te schrijven. En iedere avond schreef ik tot middernacht. En ieder vrij uur. Maar ik vond het zalig om te doen!

Een aantal vrienden en vriendinnen mochten het boek nalezen. In augustus werd alles in een mooie lay-out gegoten en werd de tekst verbeterd. Lay-out en redactie werden verzorgd door Kant13, ofte het bedrijfje van mede-loopster Femke, (ook wel de mama van B., die bij Sientje in de klas zit). Tekeningen werden aangeleverd door Tekenlynn, onze babysitter van weleer die vorige week zelf mama werd van een ubercute dochtertje June (waar ik nog op bezoek gaan). Of hoe ik het boek kon maken met een paar hele leuke vriendinnen.

Wat. Een. Ongelooflijk. Mooi. Boek. #trots #blijmee #drukproef #tisvoorechtnu #aftellennaar11oktober #52dieetboek #vastenenfeesten Bedankt @kant13!

En in september werd het boek gedrukt. Ondertussen zal het zo ongeveer af zijn en is het een kwestie van dagen vooraleer ik het boek in handen zal hebben.
Volgende week dinsdag (11 oktober) ligt het in de winkel en kan je het overal kopen. Op woensdag is er een boekvoorstelling. En dan zijn we hopelijk goed vertrokken!
En op 3 november signeer ik op de boekenbeurs.

Heel spannend allemaal. Als je me begin dit jaar gezegd zou hebben dat ik dit jaar een boek zou schrijven, ik zou je waarschijnlijk gek verklaard hebben. En nu is het bijna zo ver.

Ondertussen kan je het al online bestellen (oude cover nog daar). Wil je liever een gesigneerd exemplaar? Dat kan ook! Stuur me een berichtje en ik bezorg je een exemplaar. Er komen dan wel twee euro verzendkosten bij (tenzij je het kan komen ophalen natuurlijk).

Wil je het boek al eens inkijken? Dat kan ook, en wel hier!

Op mijn blog ga ik het niet te heel vaak over 5:2 hebben. Mijn blog gaat al 12 jaar mee en is mijn persoonlijk archief :-)
Maar voor meer info over het 5:2 dieet verwijs ik je graag door naar de pagina, de groep, en uiteraard het boek!

Volgen! Delen!

2 gedachten over “Hoe zit het nu met dat boek?”

  1. Euh Lien, in Feedly zit er achter je post een gigantische hoeveelheid spam. Check eens?

Reacties zijn gesloten.