Lentefeest Sien

Net zoals Janne kreeg Sien ook haar eigen lentefeest. Concept: zelf uitnodigingen helpen maken, zelf menu bepalen. Dat werden frietjes, waar we voor de aardigheid ook stoverij bij gaven.

Het kleedje: dat was heel snel bepaald. Een paar keer per week fietsen wij voorbij de Sweet P op de Vrijdagsmarkt en ze zag daar een kleedje van Lovely Mariquita voor hangen. Dat hadden ze niet meer in haar maat, maar ze hadden wel veel andere jurkjes. Vijf minuten later stapten we de winkel uit met een doos met de perfecte jurk voor haar in.

Lentefeestkindje. #sien90210

Voor de kapsels heb ik me laten helpen. Ik kan wel wat invlechten, maar zo’n talent ben ik nu ook weer niet en ik ging me daar ontzettend zenuwachtig in maken. Dus afspraak bij kapper Kaprijke. Janne wou al lang eens krullen, dus die was super blij. Sien kreeg twee mooie vlechten. En er was nog wat tijd over dus liet ik mijn haar ook maar eens opsteken. Heel fijn eigenlijk, moet ik vaker eens doen.

2017-06-13_10-31-45

Het weer deed gelukkig voortreffelijk mee: heerlijk zonnetje, niet te heet.

Genodigden: familie, meter en peter en wat vriendjes. Sien heeft héél véél vriendjes en wou graag iedereen uitnodigen. Maar we wilden het ietwat beperkt houden en afronden op 40, dus we moesten een beetje selectief zijn :-)

20170610_678

Maar blij ook met de komst van meme Dora, die er na een stevig half jaar ziek zijn al weer veel beter uit ziet!

20170610_619

Locatie: dezelfde. We hadden het geluk dat we ons feestje opnieuw bij mijn broer en tante Marjan mochten laten doorgaan, waarvoor dank!

20170610_727

Ze had samen met haar papa een speech voorbereid en ze las die voortreffelijk voor.

2017-06-13_09-19-48

Minpuntje van de dag: al bijna op het einde, toen Sien haar vinger geplet werd tussen de go-cart en de trampoline. Het is nog altijd een beetje spannend afwachten hoe het met haar nagel gaat aflopen. Gelukkig kon ze haar verhaal kwijt bij Myrddin.

sienMyrddin

Maar verder: topfeest! Echt!

💛 #sien90210

Volgen! Delen!