Over Lien

Blogt al sedert 29 april 2004
Blog begonnen om te beginnen lopen en na zoveel jaar komt lopen nog steeds heel vaak terug. Ondertussen werd er getrouwd, kindjes gekocht, een huis verkocht en een nieuw huis gekocht, aan politiek gedaan en helaas ook van te veel dierbare mensen afscheid genomen.

Loopt
Al sinds 2004. In 2005 en 2006 liep ik de 20 km van Brussel, daarna kwam lopen door andere activiteiten op een lager pitje te staan. Sedert 2013 weer goed aan het lopen, ieder jaar een beetje meer en in 2016 was er een eerste marathon (Rotterdam). Ik ben niet van de rapsten, maar dat geeft me niet… Ik loop! Voornaamste motivatie: hoofd leegmaken en fit blijven. En omdat ik het graag doe natuurlijk.

Schreef ook een boek
Omdat ik op mijn blog kon blijven vertellen over het fenomenale 5:2 dieet (vastendieet), schreef ik er ook een boek over. Heel trots op eigenlijk!

Enkele droge feiten op een rijtje

  • Geboren in 1977
  • Opgegroeid in Eeklo met één broer Pieter en één zus Elke
  • Mijn school gedurende mijn hele jeugd: OLV Ten Doorn
  • In 1996 naar Gent gekomen om Pol&Soc (Sociologie) te studeren
  • Daar meteen de liefde van mijn leven tegen het lijf gelopen: sedert februari 1996 vorm ik een duo met Peter Decroubele

Professioneel:
Ambtenaar bij de Vlaamse gemeenschap… Maar bloggen over het werk doe ik niet!

Vroeger:

Oprichter van Gentblogt
2005. Samen met Kerygma.

Gemeenteraadslid SP.a
Van 2007 tot en met 2012. Een unieke ervaring… Maar ik ben niet gemaakt voor het politieke wereldje! Ik volg het nog steeds graag van op afstand, maar ik ben niet meer politiek actief.